Varför du ska anlita oss

Funderar ni på varför ni bör anlita Beyond Retail i er nästa e-handelsrekrytering? Genom att fråga våra kunder och kandidater har vi tagit reda på exakt vad som gör vårt erbjudande så unikt.

Kompetens
Vi är själva specialister inom branschen
Vi har lång erfarenhet av att driva framgångsrik e-handel och har därmed bättre möjlighet att bedöma kandidaternas lämplighet. Med vår spetskompetens har vi lätt för att sätta oss in i er organisation, era behov och förstår vilken kompetens som behövs för att ta er digitala verksamhet till nästa nivå.

Räckvidd
Unikt nätverk av e-handelstalanger
Vi har ett mycket unikt nätverk inom e-handel. Med bl. a ett talangnätverk bestående av ett ständigt ökande antal juniora och seniora specialister och generalister når vi ut till fler kandidater med rätt kompetens. Vi administrerar även jobbsidan på ehandel.se och kommer därigenom i kontakt med många nya talanger inom branschen.

Engagemang
Vi strävar alltid efter den ultimata matchen
Våra ansvariga rekryteringskonsulter har alltid högt engagemang, starkt driv och brinner för att göra alla parter av våra processer, så nöjda som möjligt. Vi är därför rådgivare åt både kund och kandidat under processens gång. Vi ger inte upp förrän vi hittat rätt kompetens och rätt person för er verksamhet.