E-commerce Management

Våra områden

Våra E-commerce Manager-konsulter kan både utbilda och aktivt driva igenom trafikdrivning, OnPage optimering av innehåll, produktion av content för annonsering, onsite, sociala medier och nyhetsbrev samt mätning och analys. Vi utgår från vårt kontor i centrala Stockholm men med kunder både nationellt och i Skandinavien.

Vill du veta mer?

Kontakta oss för att höra mer om hur våra e-handelskonsulter kan hjälpa just dig och ditt varumärke.

Trafikdrivning

Vi arbetar med alla aspekter av trafikdrivning: både organiskt och betalt i flera kanaler. Det innebär att vi jobbar med sökmotoroptimering (SEO), betald sökordsannonsering (SEM), retargeting och affiliatemarknadsföring.

Tillsammans tar vi fram en strategi med en mix av organiska och betalda kanaler för att hitta den mest kostnadseffektiva modellen som passar just ert varumärke.

Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering är arbetet med att omvandla dina besökare till kunder. Det innebär att analysera, optimera och utvärdera dina besökares beteende onsite, och underlätta deras köpprocess.

Innehållsproduktion

Vår styrka ligger i att skapa och optimera innehåll för e-handel – innehåll som både bygger varumärke och konverterar besökare till kunder. Ett engagerande innehåll skapar en starkare shopping- och varumärkesupplevelse, samtidigt som det skapar högre rankning i sökmotorer.

Mätning, Uppföljning & Analys

Innan vi påbörjar ett projekt sätter vi tydliga mål och mätpunkter som vi utvärderar löpande. Vi sätter också upp rapportmallar, presentationer och intern utbildning.