Kandidatreferenser

För oss är det viktigt att dina kandidater känner förtroende för oss, vår insatthet i rollen och att vi kan hålla nära kontakt genom hela rekryteringsprocessen. Oavsett om det handlar om frågor kring rollen, förberedelser inför intervju och case eller att bolla ett eventuellt erbjudande, så finns vi där och coachar era kandidater hela vägen till anställning.

Som digitala experter får vi snabbt förtroende hos rätt kandidater
Vi har kompetensen som krävs för att svara på detaljerade frågor
Vi coachar kandidater genom hela rekryteringsprocessen
 • För mig som kandidat var det väldigt uppskattat att föra en dialog med en rekryteringspartner som själva är experter inom branschen. Det skapade ett stort förtroende och mycket bra förutsättningar för en smidig process. Jag skulle gärna använda Beyond Retail i framtiden när det kommer till digital rekrytering.

  Erik Hjort / Chef E-handel
  Martin & Servera
 • En mycket proffsig och effektiv rekryteringsprocess med en snabb och tydlig återkoppling. Det var även mycket värdefullt med Beyond Retail's goda branschkunskap och insyn i den tilltänkta tjänsten. Mina varmaste rekommendationer.

  Stine Schjött Quist / E-commerce Manager
  House of Dagmar
 • Beyond Retail var snabba, professionella och hjälpsamma under hela rekryteringsprocessen och dessutom väldigt trevliga! Tack för all hjälp!

  Elin Hagström / Digital Art Director
  Filippa K
 • Rekryteringsprocessen med Beyond Retail var mycket effektiv. De var tillmötesgående och underlättade min beslutsprocess. Kan starkt rekommendera Beyond Retail!

  Philip Nabseth / Head of E-commerce
  Happy Plugs
 • Beyond Retails rekryteringsprocess var mycket professionell och effektiv och jag upplevde att jag fick snabb återkoppling och feedback genom alla led i processen.

  Rickard La Fleur / E-commerce Manager
  Elodie Details
 • Jag är oerhört nöjd med hur Beyond Retail hanterade min rekryteringsprocess från början till slut. Där många andra rekryteringsbyråer avslutar sitt uppdrag fortsätter Beyond Retail att hålla kontakten vilket gör att man verkligen får känslan av att de bryr sig. Jag kan starkt rekommendera Beyond Retail!

  Henrik Jansson / E-commerce Manager
  Cowab
 • Beyond Retail took care of me, not only as a candidate and a professional but as a person, as well. They guided me carefully through the process which was thorough but thoughtfully managed. I’d recommend Beyond Retail to anyone looking for new colleagues and also for candidates looking for fulfilling roles.

  Diego Fria / Digital Tech Lead
  Filippa K
 • Jag upplevde rekryteringsprocessen med Beyond Retail som positiv. Den var professionell och det kändes som att ni tog tillvara mina intressen på ett bra sätt.

  Therese Brede / Social Media Manager
  AJ Produkter
 • Beyond Retail kontaktade mig precis när jag kände mig redo för nya utmaningar och förslog en roll som passade mina kompetenser och intressen otroligt bra. Rekryteringsprocessen kändes väldigt professionell och samtidigt trevlig.

  Lea Shultz / Online Content Manager
  Tiger Of Sweden
 • Rekryteringsprocessen var proffsig och enkel även om den blev något utdragen. Beyond Retail gjorde ett kanonjobb! TACK för att ni kontaktade mig!

  Henrik Fahlén / Senior UX-designer
  AJ Produkter
 • Jag fick direkt en mycket bra känsla då det var tydligt att Beyond Retail har kunskap både om tjänsten och branschen ni rekryterar för. Förtroendeingivande! Jag gillade hur ni följde upp varje möte och hur vi kunde föra en dialog genom hela processen. Mycket proffsig approach!

  Maria Bergholtz / CRM Manager
  Filippa K
 • En fantastisk och friktionsfri rekryteringsprocess med en oerhört professionell approach, tydlig återkoppling och stöttning processen igenom. Jag kände mig sedd och hörd under alla processens delar och är väldigt glad att jag lyssnade på Beyond Retail.

  Rutger Isell / Digital Marketing Manager
  Klättermusen
 • Processen med Beyond Retail flöt på väldigt smidigt. Jag fick ett professionellt bemötande med snabb återkoppling kring processen. Och nu är jag i en bransch jag verkligen gillar!

  Katharina Emleton / Online Marketing Specialist
  Consortio Fashion Group
 • It has been an absolute pleasure working with Beyond Retail. They provided exceptional guidance throughout each stage of the recruitment process and was always keen to give advice whilst showing a genuine interest in my progress. Overall a very supportive, motivating and highly professional agency!

  Hannelore Reynolds / Social Media Manager
  Happy Socks
 • Som kandidat uppskattade jag den smidiga rekryteringsprocessen med snabb och tydlig återkoppling. Jag uppfattar många rekryteringsföretag som säljiga och opersonliga, men Beyond Retail är lyhörda, personliga och professionella. Rekommenderas starkt!

  Joakim Aglo / E-commerce Product Owner
  Sportamore
 • Snabb respons på telefon och mail, professionellt bemötande och väldigt trevliga rekryterare! Kan varmt rekommendera Beyond Retail, både som arbetssökande och arbetsgivare som letar kompetent digital personal!

  David Hansson / E-commerce Project Manager
  Tiger Of Sweden
 • Från första till sista kontakt var Beyond Retail så himla proffsiga och smidiga att ha och göra med. De förde en god kommunikation med mig som rekryt hela vägen, så det uppstod aldrig några frågetecken eller ovissheter. Jag hade inte kunnat vara mer nöjd med processen - och det är till stor del tack vare Beyond Retail!

  Anni Tjebbes / Digital Marketing Specialist
  Tretorn

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag?
Kontakta Laura.

Laura Bornebush

COO & Partner [email protected] +46 70 234 72 60
Eytys logo
Emeco Logo
Happy Plugs logo
Urbanears logo
Drakenberg Sjölin
Mini Rodini