Kundreferenser

Våra rekryteringsuppdrag utförs av konsulter med lång erfarenhet av headhunting, i tight samarbete med våra egna konsulter inom e-handel. Tillsammans har vi den digitala kompetens som krävs för att utvärdera dina kandidater – oavsett profil och senioritet. I våra uppdrag agerar vi rådgivare kring organisation och kompetenskrav och tar samtidigt hand om hela rekryteringsprocessen från början till slut. Vår tydliga nisch och nära kontakt med digitala profiler från vårt nätverk gör att vi även kan vi arbeta mycket effektivt i alla processer.

Vi har Sveriges främsta nätverk av digitala profiler
Vi har rätt kompetens för att utvärdera dina kandidater
Vi agerar rådgivare och ansvarar för hela rekryteringsprocessen
 • Avslutad rekrytering med Beyond Retail var ett riktigt high-five moment. Sedan dess vänder vi oss gärna till Beyond Retail när det gäller rekryteringar inom e-handel och digitalt.

  Kristofer Tonström / CEO
  Filippa K
 • Med stor kunskap om branschen och det rätta nätverket fick vi snabbt förtroende för Beyond Retails förmåga att hjälpa oss i rekryteringen av en ny e-handelschef. Vid kandidatpresentation satt vi med ett flertal fullt tänkbara kandidater vilket absolut inte hör till vanligheterna.

  Anders Malmer / HR Ansvarig
  Martin & Servera
 • Samarbetet med Beyond Retail gick väldigt bra. Snabb uppstart, tydlig kandidatkvalitet på urvalet samt bra information och support under processens gång.

  Karin Söderlind / CEO & Founder
  House of Dagmar
 • Vi är mycket nöjda med rekryteringsuppdraget, då Beyond Retail har haft god förståelse för rollen samt själva har kompetensen för att se vad som krävs för att lyckas i rollen.

  Martin Barden / VD
  Yves Rocher Norden
 • Beyond Retail var engagerade och kunniga genom hela processen. Kandidaterna som presenterades höll en genomgående hög kvalitet. Vi är mycket nöjda och kommer använda oss av Beyond Retail för framtida digitala rekryteringar.

  Daniel Sochanek / VD
  Swedoffice
 • Vi är mycket nöjda med Beyond Retails rekryteringsprocess. Med en snabb uppstart & tydlig kandidatlista kunde vi snabbt säkra en mycket bra kandidat utan att kompensera med kvalitén.

  Veronika Tynnerman / E-com Business Development Manager
  Tiger of Sweden
 • Vi hade ett väldigt bra samarbete och är otroligt nöjda med vår E-commerce Manager Erica!

  Anders Wiberg / CEO
  Efva Attling
 • Samarbetet med Beyond Retail var rakt igenom angenämt. Trevliga, kompetenta och pålästa på både vårt bolag och branschen. Vi landade i en mycket bra anställning av en E-Commerce Manager.

  Anna Galaz / COO
  Elodie Details
 • Med stort proffsighet, ihärdighet och jäklar anamma hjälpte Beyond Retail oss att hitta en ytterst spetsig profil till en nyformad tjänst - dessutom utan att ha ett stort varumärke som dragplåster. Mycket bra jobbat!

  Ludwig Ekström / Head of Delivery
  Adwell Media
 • Stenströms Skjortfabrik har med hjälp av Beyond Retail rekryterat två nyckelpersoner till vårt digitala team. Beyond Retail har visat god förståelse för vår verksamhet och insett vikten av att hitta kandidater med både rätt kunskapsprofil såväl som att de skall passa in i företagets kultur.

  Fredrik Strandberg / CEO
  Stenströms Skjortfabrik
 • It was a pleasure to work with Beyond Retail. Overall, they exceeded our expectations in the candidates they presented within a limited timeframe. Their knowledge of the digital marketing landscape helped us to refine the role description and fulfill the position. They presented candidates with strong qualifications and competencies that fit in to our company culture.

  Tricia Dahlborg / Head of E-commerce
  Klättermusen
 • Vi är oerhört nöjda med rekryteringsprocessen. Beyond Retail strukturerar arbetet på ett pedagogiskt sätt och håller tidsplanen till punkt och pricka. Vi fick en bra variation på kandidater som var väl förbereda när det sedan kom till oss.

  Philip Nabseth / Head of E-commerce
  Happy Plugs
 • Beyond Retail hjälpte oss med rekryteringen av en Head of E-commerce - en otroligt viktig position för att inte säga den viktigaste då vi är ett renodlat e-com-företag. BR var extremt lyhörda och krävande när de tog fram kravprofil och annons. De lämnade ingenting åt slumpen. Nu när vi haft vår nya kollega på plats en tid känner vi att han är spot-on, vi är väldigt nöjda med rekryteringen!

  Mick Born / VD och grundare
  Superfront
 • Samarbetet med Beyond Retail överträffade våra förväntningar i hur ett partnerskap ska utformas. Tydlighet, ägarskap av hela rekryteringsprocessen och ett bra nätverk inom branschen. Nu har vi anställt tre medarbetare inom vårt digitala team och vi kommer även i framtiden att vända oss till Beyond Retail vid rekrytering av e-handels- och digital kompetens.

  Vasko Markovski / COO
  Tretorn

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag?
Kontakta Laura.

Laura Bornebush

COO & Partner [email protected] +46 70 234 72 60
Eytys logo
Emeco Logo
Happy Plugs logo
Urbanears logo
Drakenberg Sjölin
Mini Rodini