News

Ny kund: Lagerhaus

Lagerhaus är ett bolag inom Axel Johnsson-koncernen som erbjuder praktiska och prisvärda produkter med unik design som enkelt förnyar hemmet. Lagerhaus första butik öppnades i Göteborg 1996 och idag drivs ca 37 butiker i Sverige, 6 butiker i Norge och e-handel i hela norden.
Lagerhaus har sedan starten skapat ett starkt varumärke och tydlig plats på marknaden inom fysisk handel. Kompetensen internt i bolaget är hög när det kommer till varumärke, inköp, sälj och design men i anslutning till ambitiösa tillväxtmål har man identifierat ett behov av att satsa ytterligare på e-handel och på att stärka bolagets varumärke digitalt.
För detta arbete har Lagerhaus valt att inleda ett samarbete med Beyond Retail där vårt uppdrag kommer fokusera på att se över bolagets e-handel och digitala strategi. Det innebär att vi gör en ”due diligence” dvs att vi samlar in och analyserar information om organisationen samt implementerar strategiska förändringar för att öka förutsättningarna att nå högt uppsatta verksamhetsmål. I detta arbete inkluderas även att bygga upp det digitala teamet och rekrytera rätt digitala kompetenser för att fortsätta driva e-handeln framåt. Något vi på Beyond Retail har unika förutsättningar att hjälpa till med genom vårt kompletterande rekryteringserbjudande.

Vill du veta mer om hur du kan ta hjälp av Beyond Retail för liknande uppdrag?

Kontakta oss redan idag.