Rekrytering & Executive Search

Sedan 2016 har vi utfört över 600 rekryteringar, utvärderat hundratals digitala organisationer och byggt flertalet digitala team. Med vår unika metodik som sätter kunskap i fokus säkrar vi leverans av branschens främsta kandidater.

Få offert idag
Spara tid, utvärdera kompetens och säkra din digitala tillväxt
Tidsbrist
Spara tid och låt oss hitta dina kandidater
Vi levererar branschen främsta kandidater på 4 veckor - oavsett profil
En rekryteringsprocess med headhunting tar i snitt ca 70 timmar för oss som är specialister. Detta skall dessutom läggas under en koncentrerad period för att överhuvudtaget lyckas. Detta är tid som du kan lägga på mer värdefulla delar av din verksamhet.
Kompetens
Rätt kompetens är avgörande för tillväxt
Headhunting med en kompetensbaserad metodik och arbetsprover är vägen till framgång
Genom att inkludera testmoment och fördjupade kunskapsprover säkerställer du att beslut tas på rätt kunder. Så vida du inte söker kandidater med enbart potential är detta det enda sätter att säkerställa din digitala organisation
Långsiktighet
Headhuntade kandidater stannar och är nöjdare
Headhunting säkerställer att dina kandidater kommer in med ett starkt engagamang
När kandidater genomgår en strukturerad process med flera moment säkerställs genuint engagemang och hög matchning till alla delar av rollen inte bara kompetensmässigt även om det är en viktig del.
Vi rekryterar alltifrån digitala chefer till specialister och generalister för alla branscher i Norden

Med vårt nätverk och förtroende från branschen rekryterar vi Senior Executive, Managers samt olika profiler inom e-commerce, digital marknadsföring, creatives, försäljning, analys, konvertering och olika customer success roller till våra partners i branschen.

Tidigare uppdrag

Visar 4 av 41 jobb
Icon
Image
Vi har en unik process som fokuserar på kandidaters erfarenheter, potential och faktiska kompetens.

Vi är i grunden experter på digital tillväxt därefter specialister på rekrytering. Vår kombination av branschexpertis, erfarenhet och nätverk ger oss en unik förmåga att rekrytera digitala kandidater. Våra processer utförs av erfarna rekryteringskonsulter och bygger på en unik metod där vi utvärderar kandidaters tidigare erfarenheter, potential och faktiska kompetens. Detta mäter vi genom att till exempel inkludera tester, arbetsprover och strukturerade intervjuer i vår process. En beprövad mix för att säkerställa perfect match i din nästa rekrytering.

Vill du ha hjälp med att rekrytera din nästa talang?
Vi arbetar med headhunting eller insourcat i din organisation för att hitta bransches främsta kandidater till ditt bolag.