Om oss

Vi är inte som något annat konsultföretag ni tidigare sett. Vi samarbetar med våra kunder med en unik och hybrid metod för att driva deras digitala tillväxt, kapacitet och konkurrenskraft.

Image
Vilka vi är

Beyond Retail grundades i början av 2010-talet när kunskapen om e-handel generellt var låg. Vår VD och grundare, Niclas Winroth, jobbade på kundsidan och identifierade flera behov i branschen som idag är grunden för vår existens.

Under 2015 breddade vi vårt erbjudande genom att lägga till Executive Search och permanent rekrytering efter att ha identifierat ökade behov hos våra kunder. Många konsultföretag betraktar dessa delar som hot mot sin verksamhet, men för oss handlar det alltid om att bidra till att öka våra kunders lönsamhet och säkra deras digitala kompetens på lång sikt.

I takt med att e-handelsbranschen har utvecklats och våra kunder vuxit, har vi fokuserat ännu mer på samarbete och interimsuppdrag för specifika roller. Idag har vårt utbud ökat ytterligare – från e-handelskonsulter till andra erbjudanden inom e-handel, CRM och digital marknadsföring – genom att rekrytera de skarpaste talangerna inom branschen.

Icon
Image
Varför Beyond Retail?

Vi är ett centrum för digital kunskap och använder vår kompetens för att leverera bästa möjliga resultat till våra kunder. Förutom att ha långvariga samarbeten med några av de mest framgångsrika företagen i branschen, har vi dessutom en unik hybridlösning som kombinerar konsulttjänster och permanent rekrytering.

Vi står alltid redo att hjälpa våra kunder med deras behov, från dag ett och vidare till långsiktiga rekryteringar. På så vis blir överlämningen smidig och eventuella kunskapsluckor undviks.

BeyondRetailBG BeyondRetailBG
Vi är ett powerhouse av digital kunskap

Några av de kärnvärden vi lever efter är mångfald, jämlikhet och hållbarhet. I praktiken innebär det bland annat att vi har lika många män som kvinnor bland ägare och på ledande positioner, till skillnad från många andra företag i branschen.

DSC_5684 DSC_5684

Vi arbetar för att skapa de mest lönsamma lösningarna för våra kunder

Jobba på Beyond Retail

Vi lägger stor vikt vid att vara en trygg och stabil arbetsgivare. Genom att erbjuda våra medarbetare bra förmåner och kontinuerlig kunskapsutveckling, attraherar vi några av de bästa talangerna i branschen.

Några av de kärnvärden vi lever efter är mångfald, jämlikhet och hållbarhet. I praktiken innebär det bland annat att vi har lika många män som kvinnor bland ägare och på ledande positioner, till skillnad från många andra företag i branschen.

Träffa oss som jobbar här
Våra konsulter