Beyond Consultancy.

Vi visar vägen i den föränderliga e-handelsbranschen och guidar våra kunder mot långvarig framgång. Med vår specialistkunskap, branscherfarenhet och helhetssyn är vi de oberoende rådgivarna som ni har letat efter.

LET'S GO BEYOND!

Våra tjänster

Interimskonsulter
Vi har en unik möjlighet att samarbeta med några av de mest framgångsrika företagen och kan snabbt integreras som insourcade konsulter i er organisation. Tillsammans kan vi överbrygga gapet mellan er nuvarande position och den önskade nivån av digital tillväxt.
Strategi & management
Vi är experter på att driva digital försäljning och har en rådgivande roll för att hjälpa er vara modiga och anpassa er digitala strategi efter de bästa metoderna. Tack vare vår erfarenhet och tidigare framgångar med andra företag, har vi den kunskap som krävs för att skapa en strategi som fungerar för er.
Akademi
Vi erbjuder tjänster för företag som vill höja den digitala kompetensen hos sina anställda som inte arbetar direkt med e-handel. Genom att öka förståelsen och samarbetet mellan olika avdelningar kan vi bidra till att accelerera den digitala transformationen inom företaget.
Projekt
Vi är oberoende rådgivare och har nära samarbeten med några av branschens bästa leverantörer. Vi kan hjälpa er med allt från projektledning, utvärdering och implementering till re-platforming, digital due diligence och channel assessment.
Beyond Retail - Ett powerhouse för digital kompetens

Vår filosofi

Vi är en erfaren konsultfirma som stöttar våra kunder på ett holistiskt sätt med hjälp av vår unika metodik. Genom att tillämpa ledande strategier hjälper vi några av Sveriges mest framgångsrika varumärken att trivas och överträffa kundernas skiftande förväntningar i det digitala landskapet.

Kundcase
Hör av dig
Vi vill gärna höra från dig. Skicka ett meddelande till oss så pratar vi!
Eller kontakta oss direkt
Vill du veta mer om våra konsulttjänster?