Tjänster

Vi erbjuder en unik kombination av tjänster som inkluderar strategisk rådgivning och konsultation inom e-handel, tillsammans med expertis inom digital marknadsföring och rekrytering. Våra konsulter brinner för den digitala världen och hjälper några av Nordens mest framgångsrika varumärken att starta, optimera, utveckla och rekrytera inom e-handel.

Vi brinner för att dela med oss av vår expertis och kunskap.

 

 

​​Hur vi arbetar med våra kunder

Vi samarbetar med företag för att tackla deras digitala utmaningar och ta tillvara på deras möjligheter. När Beyond Retail grundades 2012 var vi pionjärer inom e-handelsrådgivning. Idag arbetar vi nära våra kunder för att ge dem möjlighet att förändras, växa och skapa hållbara konkurrensfördelar.

Vår filosofi
star
Oberoende rådgivare
Vi är stolta över att vara oberoende rådgivare. Vi brinner för den senaste tekniken och älskar att lösa komplexa digitala utmaningar.
person_vs_target
Kunden först
Vi tror att tydliga mål tillsammans med utvärdering leder till förbättring. Att skapa värde för våra kunder är alltid vår främsta prioritet, och vi är fast beslutna att leverera över förväntan.
glasses
Ständigt lärande
I vår bransch är det avgörande att vara uppdaterad och nyfiken för att nå framgång. Vi ser oss aldrig som färdigutbildade – istället vet vi att förändring sker snabbt och fortsätter att utvecklas varje dag.
Varumärken vi har hjälpt att lyckas
Kundcase
Vill du veta mer om våra tjänster?