Lediga jobb

Gå med i vårt nätverk och få unika möjligheter att nätverka med Sveriges främsta e-handelstalanger

 • För mig som kandidat var det väldigt uppskattat att föra en dialog med en rekryteringspartner som själva är experter inom branschen. Det skapade ett stort förtroende och mycket bra förutsättningar för en smidig process. Jag skulle gärna använda Beyond Retail i framtiden när det kommer till digital rekrytering.

  Erik Hjort / Chef E-handel
  Martin & Servera
 • En mycket proffsig och effektiv rekryteringsprocess med en snabb och tydlig återkoppling. Det var även mycket värdefullt med Beyond Retail's goda branschkunskap och insyn i den tilltänkta tjänsten. Mina varmaste rekommendationer.

  Stine Schjött Quist/ E-commerce Manager
  House of Dagmar
 • Beyond Retail var snabba, professionella och hjälpsamma under hela rekryteringsprocessen och dessutom väldigt trevliga! Tack för all hjälp!

  Elin Hagström / Digital Art Director
  Filippa K
 • Rekryteringsprocessen med Beyond Retail var mycket effektiv. De var tillmötesgående och underlättade min beslutsprocess. Kan starkt rekommendera Beyond Retail!

  Philip Nabseth/ Head of E-commerce
  Happy Plugs
 • Beyond Retails rekryteringsprocess var mycket professionell och effektiv och jag upplevde att jag fick snabb återkoppling och feedback genom alla led i processen.

  Rickard La Fleur / E-commerce Manager
  Elodie Details
 • Jag är oerhört nöjd med hur Beyond Retail hanterade min rekryteringsprocess från början till slut. Där många andra rekryteringsbyråer avslutar sitt uppdrag fortsätter Beyond Retail att hålla kontakten vilket gör att man verkligen får känslan av att de bryr sig. Jag kan starkt rekommendera Beyond Retail!

  Henrik Jansson/ E-commerce Manager
  Cowab
 • Beyond Retail took care of me, not only as a candidate and a professional but as a person, as well. They guided me carefully through the process which was thorough but thoughtfully managed. I’d recommend Beyond Retail to anyone looking for new colleagues and also for candidates looking for fulfilling roles.

  Diego Fria/ Digital Tech Lead
  Filippa K
 • Jag upplevde rekryteringsprocessen med Beyond Retail som positiv. Den var professionell och det kändes som att ni tog tillvara mina intressen på ett bra sätt.

  Therese Brede/ Social Media Manager
  AJ Produkter
 • Beyond Retail kontaktade mig precis när jag kände mig redo för nya utmaningar och förslog en roll som passade mina kompetenser och intressen otroligt bra. Rekryteringsprocessen kändes väldigt professionell och samtidigt trevlig.

  Lea Shultz/ Online Content Manager
  Tiger Of Sweden
 • Rekryteringsprocessen var proffsig och enkel även om den blev något utdragen. Beyond Retail gjorde ett kanonjobb! TACK för att ni kontaktade mig!

  Henrik Fahlén / Senior UX-designer
  AJ Produkter
 • Jag fick direkt en mycket bra känsla då det var tydligt att Beyond Retail har kunskap både om tjänsten och branschen ni rekryterar för. Förtroendeingivande! Jag gillade hur ni följde upp varje möte och hur vi kunde föra en dialog genom hela processen. Mycket proffsig approach!

  Maria Bergholtz/ CRM Manager
  Filippa K
Eytys logo
Emeco Logo
Happy Plugs logo
Urbanears logo
Drakenberg Sjölin
Mini Rodini

Söker du efter nya utmaningar?
Hör av dig till Erika.

Erika Collin

Senior Recruitment Consultant Beyond Retail [email protected] +46 703562027