Rekrytering inom e-handel och digital marknadsföring

Våra rekryteringsexperter har hjälpt några av Sveriges mest framgångsrika företag och varumärken att hitta talanger och bygga digitala team. Sedan 2016 har vi utfört över 600 rekryteringar, utvärderat hundratals digitala organisationer och byggt flertalet digitala team.

Få din offert idag

Tre flexibla lösningar inom digital rekrytering

Vi rekryterar alltifrån digitala chefer till specialister och generalister för alla branscher i Norden

Med vårt nätverk och förtroende från branschen rekryterar vi Senior Executive, Managers samt olika profiler inom e-commerce, digital marknadsföring, creatives, försäljning, analys, konvertering och olika customer success roller till våra partners i branschen.

Image
Vi har en unik process som fokuserar på kandidaters erfarenheter, potential och faktiska kompetens.

Vi är i grunden experter på digital tillväxt därefter specialister på rekrytering. Vår kombination av branschexpertis, erfarenhet och nätverk ger oss en unik förmåga att rekrytera digitala kandidater. Våra processer utförs av erfarna rekryteringskonsulter och bygger på en unik metod där vi utvärderar kandidaters tidigare erfarenheter, potential och faktiska kompetens. Detta mäter vi genom att till exempel inkludera tester, arbetsprover och strukturerade intervjuer i vår process. En beprövad mix för att säkerställa perfect match i din nästa rekrytering.

När våra kunder får ordet

“Beyond Retail har rekryterat över 25 duktiga kandidater till Filippa K:s marknadsförings- och e-handelsorganisation. De levererar alltid över förväntan i sitt arbete och eftersom de själva är experter på området kan jag spara tid och ha tillit i varje process. Jag rekommenderar verkligen att arbeta med Beyond Retail om du vill vara säker på att dina kandidater har rätt kulturell fit och kompetens."

Mikael Björklund,
Tidigare COO & Commercial Director, Filippa K

Insikter om rekrytering
Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er hitta digitala talanger?
Tack vare vår kunskap, erfarenhet och nätverk har vi de perfekta förutsättningarna för att hitta er nästa talang, oavsett specialistområde.