Rekrytering

Vi är själva specialister
inom branschen

Vi har själva erfarenhet av att starta, utveckla och driva framgångsrik e-handel och har därför unika möjligheter att bedöma kandidaters faktiska kompetens. Med vår kompetens inom rekrytering och organisationsrådgivning har vi lätt för att sätta oss in i er organisation, era behov och vilken kompetens som behövs för att ta er digitala verksamhet till nästa nivå.

Happy Plugs logo
 • Samarbetet med Beyond Retail gick väldigt bra. Snabb uppstart, tydlig kandidatkvalitet på urvalet samt bra information och support under processens gång.

  Karin Söderlind/ CEO & Founder
  House of Dagmar
 • Beyond Retail var engagerade och kunniga genom hela processen. Kandidaterna som presenterades höll en genomgående hög kvalitet. Vi är mycket nöjda och kommer använda oss av Beyond Retail för framtida digitala rekryteringar.

  Daniel Sochanek/ VD
  Swedoffice
 • Vi är mycket nöjda med rekryteringsuppdraget, då Beyond Retail har haft god förståelse för rollen samt själva har kompetensen för att se vad som krävs för att lyckas i rollen.

  Martin Barden/ VD
  Yves Rocher Norden
 • Med stor kunskap om branschen och det rätta nätverket fick vi snabbt förtroende för Beyond Retails förmåga att hjälpa oss i rekryteringen av en ny e-handelschef. Vid kandidatpresentation satt vi med ett flertal fullt tänkbara kandidater vilket absolut inte hör till vanligheterna.

  Anders Malmer/ HR Ansvarig
  Martin & Servera
 • Stenströms Skjortfabrik har med hjälp av Beyond Retail rekryterat två nyckelpersoner till vårt digitala team. Beyond Retail har visat god förståelse för vår verksamhet och insett vikten av att hitta kandidater med både rätt kunskapsprofil såväl som att de skall passa in i företagets kultur.

  Fredrik Strandberg/ CEO
  Stenströms Skjortfabrik

Kontakta oss redan idag för att hitta din nästa talang!

Laura Bornebusch

Recruitment Director & Partner laura@beyondretail.se + 46 702347260