Rekrytering

Våra rekryteringsuppdrag utförs av konsulter med lång erfarenhet av headhunting och rekrytering, i tight samarbete med våra egna konsulter inom e-handel. Vi brinner alla helhjärtat för e-handel och digital affärsutveckling och har hittills fått möjlighet att tillsätta både kompletta team och enstaka roller, i de drygt 200 roller vi genomfört.

Vi har Sveriges främsta nätverk av digitala talanger och har hittills tillsatt över 200 digitala roller. Vi arbetar med allt från digitala specialister till generalister, däribland seniora chefer inom e-handel och digital affärsutveckling, men även operativa roller inom ex. online marketing, merchandising, CRM, webb-analys, teknisk utveckling, social media, art direction, UX mfl.

Vi är själva specialister
inom branschen

Vi har själva erfarenhet av att starta, utveckla och driva framgångsrik e-handel och har därför unika möjligheter att bedöma kandidaters faktiska kompetens. Med vår kompetens inom rekrytering och organisationsrådgivning har vi lätt för att sätta oss in i er organisation, era behov och vilken kompetens som behövs för att ta er digitala verksamhet till nästa nivå.

 • Avslutad rekrytering med Beyond Retail var ett riktigt high-five moment. Sedan dess vänder vi oss gärna till Beyond Retail när det gäller rekryteringar inom e-handel och digitalt.

  Kristofer Tonström/ CEO
  Filippa K
 • Vi är mycket nöjda med Beyond Retails rekryteringsprocess. Med en snabb uppstart & tydlig kandidatlista kunde vi snabbt säkra en mycket bra kandidat utan att kompensera med kvalitén.

  Veronika Tynnerman/ E-com Business Development Manager
  Tiger of Sweden
 • Samarbetet med Beyond Retail gick väldigt bra. Snabb uppstart, tydlig kandidatkvalitet på urvalet samt bra information och support under processens gång.

  Karin Söderlind/ CEO & Founder
  House of Dagmar
 • Vi hade ett väldigt bra samarbete och är otroligt nöjda med vår E-commerce Manager Erica!

  Anders Wiberg/ CEO
  Efva Attling
 • Samarbetet med Beyond Retail var rakt igenom angenämt. Trevliga, kompetenta och pålästa på både vårt bolag och branschen. Vi landade i en mycket bra anställning av en E-Commerce Manager.

  Anna Galaz/ COO
  Elodie Details
 • Med stort proffsighet, ihärdighet och jäklar anamma hjälpte Beyond Retail oss att hitta en ytterst spetsig profil till en nyformad tjänst - dessutom utan att ha ett stort varumärke som dragplåster. Mycket bra jobbat!

  Ludwig Ekström/ Head of Delivery
  Adwell Media
 • Stenströms Skjortfabrik har med hjälp av Beyond Retail rekryterat två nyckelpersoner till vårt digitala team. Beyond Retail har visat god förståelse för vår verksamhet och insett vikten av att hitta kandidater med både rätt kunskapsprofil såväl som att de skall passa in i företagets kultur.

  Fredrik Strandberg/ CEO
  Stenströms Skjortfabrik
 • Beyond Retail var engagerade och kunniga genom hela processen. Kandidaterna som presenterades höll en genomgående hög kvalitet. Vi är mycket nöjda och kommer använda oss av Beyond Retail för framtida digitala rekryteringar.

  Daniel Sochanek/ VD
  Swedoffice
 • Med stor kunskap om branschen och det rätta nätverket fick vi snabbt förtroende för Beyond Retails förmåga att hjälpa oss i rekryteringen av en ny e-handelschef. Vid kandidatpresentation satt vi med ett flertal fullt tänkbara kandidater vilket absolut inte hör till vanligheterna.

  Anders Malmer/ HR Ansvarig
  Martin & Servera
 • Vi är mycket nöjda med rekryteringsuppdraget, då Beyond Retail har haft god förståelse för rollen samt själva har kompetensen för att se vad som krävs för att lyckas i rollen.

  Martin Barden/ VD
  Yves Rocher Norden
Eytys logo
Happy Plugs logo
Urbanears logo

Kontakta oss redan idag för att hitta din nästa talang!

Laura Bornebusch

COO & Partner [email protected] + 46 702347260