Jobba på Beyond Retail

Är du intresserad av att arbeta inom konsultbranschen? Vill du ha några av de ledande experterna inom e-handel och omnichannel som dina kollegor? På Beyond Retail utmanar vi oss själva och våra kunder varje dag genom att vara självständiga, ständigt lärande, resultatorienterade och genom att dela kunskap mellan oss internt. Och det bästa av allt, vi har grymt roligt samtidigt som vi gör det!

Berätta mer

Vi lockar till oss några av de bästa talangerna i branschen

Genom att erbjuda spännande uppdrag och ett unikt arbetssätt har Beyond Retail lyckats attrahera några av de mest framstående talangerna i branschen. Vi ser mångfald, jämlikhet och hållbarhet som viktiga hörnstenar i vår verksamhet och arbetar aktivt för att skapa en inkluderande arbetsplats. Hos oss finner du en sällsynt kundfilosofi och en tänk-utanför-boxen-mentalitet som inspirerar våra medarbetare att alltid sträva efter det bästa. Genom att bygga team med kandidater från olika kulturer och bakgrunder skapar vi en dynamisk och innovativ arbetsmiljö.

DSC_5799 DSC_5799-480x270-1-480x270
Image
Vi tror på att investera i vår företagskultur, ha kul och fira framgångar tillsammans.

Utöver att vara självständiga, resultatorienterade och ständigt lärande, satsar vi också på att umgås och ha roligt tillsammans. Några av årets höjdpunkter är när vi kommer ut och utforskar nya saker – som att vandra i naturen, åka skidor eller surfa. Vi är övertygade om att vi bygger vårt företag gemensamt och ser alltid till att fira stora framgångar tillsammans.

Lediga jobb på Beyond Retail

Visar 1 av 1 jobb
Fördelar med att jobba på Beyond Retail
Chat
Måndagsfrukost
Varje måndag bjuder Stockholmskontorets bistro på en lyxig frukostbuffé – en uppskattad start på veckan för de som arbetar på Beyond Retails Stockholmskontor.
chart
Inspirerande kontor
Våra kontor är centralt belägna i både StocVåra kontor i Stockholm och Göteborg är centralt belägna och utrustade med coola, flexibla och effektiva faciliteter, såsom reception, bistro, loungeområden och till och med biljardbord för de som vill spela en match.
People-1
Flexibilitet
På Beyond Retail värdesätter vi både kontorsnärvaro och flexibilitet i arbetet hemifrån. Vi strävar efter en bra balans för att investera i vår företagskultur, men det viktigaste är alltid att uppfylla våra kunders förväntningar.
Settings
Friskvårdsförmåner
Våra anställdas mentala och fysiska hälsa är allt. Därför erbjuder vi i ett generöst friskvårdsbidrag och försöker kombinera friskvårdsaktiviteter med våra teamaktiviteter och konferenser.
People-1
Kunskapsdelning
Genom att arbeta på Beyond Retail engagerar du dig i ständig kunskapsutveckling och kunskapsdelning med likasinnade kollegor. Vi lär också av experter inom andra områden för att alltid ligga i framkant av de senaste digitala trenderna.
Chat
Kul tillsammans
På Beyond Retail anser vi att en av de viktigaste ingredienserna för att bygga ett sammansvetsat team är att ha kul tillsammans. Vi älskar att fira alla former av framgångar med kickoffer, fester, utflykter och konferenser.
Träffa några av våra kollegor
Vill du veta mer?