Digital Marknadsföring

Våra tjänster

Våra olika tjänster fungerar bra på egen hand eller som en del av en fullständig acquisition-strategi som maximerar din synlighet online. Vi hjälper dig genom processen att hitta ett optimerat besöksflöde och hjälper dig ta fram en sammanhängande och kostnadseffektiv strategi för alla digitala kanaler.

SEO & SEM

Sökmotoroptimering (SEO) handlar om att organiskt maximera din synlighet samt ranking i sökmotorer medan sökmotormarknadsföring (SEM) ökar din visibilitet genom annonsering i sökmotorerna. Bara via Google genomförs flera miljarder sökningar varje dag och vi hjälper dig att få dina potentiella kunder inom räckhåll – vare sig det är organiskt eller betalt, strategiskt eller operativt.

Vi kan hjälpa er med ingående sökordsanalyser som ligger till grund för att bygga relevant innehåll, en SEO review för att säkerställa att siten är optimerad samt guidelines kring framtida arbete med SEO.

Arbetet med SEM utgår även det ifrån en grundlig sökordsanalys och därefter skapande av relevanta och effektiva annonser. Fokus kan antingen ligga på att driva trafik genom bredare sökordsmatchningar, eller att effektivt finnas synliga när kunderna vet exakt vad de letar efter.

Vår erfarenhet inom branschen skapar en unik förståelse för hur ett löpande arbete med SEO/SEM ska se ut för att nå bästa mätbara resultat.

Social Media Marketing

Genom marknadsföring i sociala medier kan du förvandla följare och likes till kunder och köp med engagerande kampanjer och aktiviteter. På sociala medier som Facebook och Instagram med miljardtals användare hjälper vi dig nå en relevant publik som generar nya kunder och ökad försäljning. Vi erbjuder allt från en strategisk plan till kampanjhantering, optimering, koncept eller skapande av content.

Re-marketing & DPA

Med remarketing kan du ta vara på de potentiella kunder som besökt din site eller lagt något i varukorgen men som ännu inte genomfört ett köp. Genom riktade annonser med olika innehåll baserat på användarens beteende på din site kan du driva tillbaka dem och omvandla dem till faktiska kunder. Vi hjälper dig skräddarsy och implementera en remarketing-plan för att öka din konvertering.

Affiliate & Display Marketing

Med affiliate marketing marknadsför du dig genom annonser som publiceras via ett affiliatenätverk – ett nätverk av publicister som lägger ut annonser på deras respektive siter. Genom affiliate marketing ökar du din exponering och når nya kundgrupper. Vi vägleder dig till rätt affiliatenätverk samt annonsytor och vi hjälper dig skapa en lönsam affiliate marketing-strategi.