Digital Marknadsföring

Våra tjänster

Våra olika tjänster fungerar bra på egen hand eller som en del av en fullständig acqusition-strategi som maximerar din synlighet online. Vi hjälper dig genom processen att hitta ett optimerat besöksflöde och hjälper dig ta fram en sammanhängande och kostnadseffektiv strategi för alla digitala kanaler.

SEO & SEM

Sökmotorsoptimering (SEO) handlar om att organiskt maximera din synlighet samt ranking i sökmotorer medan sökmarknadsföring (SEM) ökar din visibilitet genom annonsering i sökmotorerna. Bara via Google genomförs flera miljarder sökningar varje dag och vi hjälper dig att få dina potentiella kunder inom räckhåll – vare sig det är organiskt eller betalt, strategiskt eller operativt.

Social Media Marketing

Genom marknadsföring i sociala medier kan du förvandla följare och likes till kunder och köp med engagerande kampanjer och aktiviteter. På sociala medier som Facebook och Instagram med miljardtals användare hjälper vi dig nå en relevant publik som generar nya kunder och ökad försäljning. Vi erbjuder allt från en strategisk plan till kampanjhantering, optimering, koncept eller skapande av content.

Re-marketing & DPA

Med remarketing kan du ta vara på de potentiella kunder som besökt din site eller lagt något i varukorgen men som ännu inte genomfört ett köp. Genom riktade annonser med olika innehåll baserat på användarens beteende på din site kan du driva tillbaka dem och omvandla dem till faktiska kunder. Vi hjälper dig skräddarsy och implementera en remarketing-plan för att öka din konvertering.

Affiliate & Display Marketing

Med affiliate marketing marknadsför du dig genom annonser som publiceras via ett affiliatenätverk – ett nätverk av publicister som lägger ut annonser på deras respektive siter. Genom affiliate marketing ökar du din exponering och når nya kundgrupper. Vi vägleder dig till rätt affiliatenätverk samt annonsytor och vi hjälper dig skapa en lönsam affiliate marketing-strategi.