Beyond Retail expanderar till Göteborg

Under första halvåret av 2022 har Beyond Retail vuxit och rekryterat till både ledningsgrupp och till andra seniora konsultroller. Nu expanderar det Stockholmsbaserade företaget även geografiskt - till Göteborg. Företaget har sett en hög efterfrågan på digital kompetens i området och ser en enorm potential att fortsätta utöka sitt erbjudande.

Under första halvåret av 2022 har Beyond Retail vuxit och rekryterat till både ledningsgrupp och till andra seniora konsultroller. Nu expanderar det Stockholmsbaserade företaget även geografiskt - till Göteborg. Företaget har sett en hög efterfrågan på digital kompetens i området och ser en enorm potential att fortsätta utöka sitt erbjudande.

Även om rekryterings- och konsultföretaget Beyond Retail är baserat i Stockholm, har de alltid haft gott om affärer även i andra delar av landet - särskilt i södra Sverige och i Göteborg, och arbetat med varumärken som till exempel Lagerhaus, Gina Tricot, Volvo och Bubbleroom. Göteborg ligger också nära viktiga städer som Borås och efter pandemin är många företag dessutom mer öppna för att anlita en konsult som arbetar från en annan ort än Stockholm.

Som en del av Beyond Retails tillväxtresa kändes Göteborg som ett viktigt och naturligt nästa steg. Gustav Kinde, Senior Digital Marketing Consultant, var först att bli anställd. Efter att ha drivit sin egen performancebyrå under de senaste åren och arbetat med kunder som Care of Carl och Nilson Group, kände han att det var dags för nästa steg. Gustav kommer att tillföra djup kunskap om digital tillväxt till Beyond Retail.

”Jag tycker att det är väldigt spännande att Beyond Retail ska etableras här i Göteborg, då det finns gott om möjligheter i området. Jag valde att börja på Beyond Retail eftersom de enligt mig arbetar med några av de mest inspirerande e-handelskunderna i Norden. Jag är glad över att vara en del av ett så fantastiskt team, människorna här är bättre än jag någonsin hade kunnat hoppas på”, säger Gustav.

Nästa person att ansluta sig blir Stefan Johanson, som tidigare haft en roll på Paid Social-byrån Zalster. Precis som Gustav har Stefan lång erfarenhet inom området – där Beyond Retail just nu ser en ökad efterfrågan.

”Det som lockar mig mest med att bli konsult är att det låter mig kombinera mina tidigare erfarenheter, främst från min tid på olika byråer. I de rollerna har jag ofta upplevt att det är fördelaktigt med utifrånperspektivet och möjligheten att överblicka, och i kombination med kunskap har jag kunnat se vad som kan förbättras när det kommer till ett företags marknadsföring”, säger Stefan.

Linda Dentler, som tidigare varit ansvarig för CRM och lojalitet på företag som Nilson Group, Lagerhaus, Kjell & Co och nu senast på Aim'n, kommer att stärka CRM-erbjudandet i Göteborg. Hon är glad över att vara med Beyond Retail på denna nya resa och nämner att hon har märkt en stor efterfrågan på CRM-specialister i Borås men också hela Västkusten. 

”Det finns många intressanta kunder i det här området, och jag är glad att få vara en del av denna resan när Beyond Retail expanderar till Göteborg. Dessutom är det ett företag med stark tillväxt och ett mål att utvecklas och förbättras. Jag har länge varit intresserad av att prova en konsultroll då jag ser många fördelar med att vara en del av ett större team där erfarenhet och kunskap kan delas. CRM-rollen är ibland lite ensam, så jag ser fram emot att ha alla dessa fantastiska kollegor att utbyta idéer och tankar med.” säger Linda Dentler.

De nyanställda är det första steget för att expandera till Göteborgs, men målet är att fortsätta växa. Efter sommaren kommer Beyond Retail att fortsätta rekrytera till andra tjänster inom Digital Marknadsföring, E-handel och CRM.

Related Posts