Clas Ohlson utbildar personalen inom e-handel med hjälp av Beyond Retail

Clas Ohlson samarbetar med Beyond Retail för att skapa en e-handelsutbildning för utvalda nyckelpersoner som inte arbetar direkt med deras e-handel. Syftet med programmet är att öka kunskapen, minska organisatoriska silos och förbättra samarbetet mellan olika delar av organisationen när det gäller e-handel. Detta är en viktig del i Clas Ohlsons digitala transformationsresa.

Clas Ohlson har arbetat med en dedikerad e-handelsstrategi och sett betydande tillväxt under de senaste åren och tar nu nästa steg genom att investera i en bredare utbildning som riktar sig till många delar av den icke e-handelsrelaterade organisationen.

Beyond Retail är en ledande expert inom e-handel och är glada över att samarbeta med Clas Ohlson för att utveckla denna e-handelsutbildning. Utbildningen kommer att skräddarsys för Clas Ohlsons verksamhet och omfattar ämnen som e-handelsstrategi, omnikanal, logistik, sortiment och pris, kundupplevelse och marknadsföring.

Clas Ohlsons VD, Kristofer Tonström, säger: "Vi är glada över att samarbeta med Beyond Retail för att utveckla denna e-handelsutbildning. Vi tror att investeringen i utbildning kommer att vara avgörande för vår fortsatta framgång inom e-handel och är ett viktigt steg i vår fortsatta digitala transformationsresa."

Beyond Retails VD, Niclas Winroth, säger: "Vi ser fram emot att samarbeta med Clas Ohlson för att hjälpa dem att uppnå sina e-handelsmål och stärka deras digitala kapacitet och konkurrenskraft på marknaden."

Related Posts