Kundreferenser

Våra kunder är ofta befattningshavare som värdesätter att kunna förlita sig på en rekryteringspartner med hög egen kunskap inom e-handel och digital marketing. De har ofta ont om tid men väldigt höga krav på kompetens, bakgrund, ambition, engagemang och kapacitet.

Vi har frågat några av våra kunder vad de tycker om våra samarbeten. Läs mer om det här nedanför
BHG Group

“Vi valde att använda Beyond Retail som vår rekryteringspartner främst på grund av deras expertis inom digital marknadsföring och e-handel, vilket direkt kopplar till vårt affärsområde. Deras specialisering inom detta område säkerställde att de har rätt kompetens och nätverk för att hjälpa oss hitta de bästa kandidaterna för våra behov. Vi uppskattade särskilt två aspekter av vårt samarbete med Beyond Retail: deras förmåga att leverera resultat och flexibiliteten i deras rekryteringsprocess. Trots olika förhållanden i världsekonomin har Beyond Retail alltid lyckats hitta starka kandidater åt oss. Deras engagemang och hårda arbete, oavsett omständigheterna, visar att de är en partner vi kan lita på.”

Alexander Ljung
Group CDO på BHG Group

New Balance

"Vi bad om hjälp att rekrytera inom högt efterfrågade områden. Beyond Retail vara en flexibel partner som snabbt fattade vårt behov av kompetens och erfarenhet, samtidigt som de förstod vår företagskultur, värderingar och organisation som helhet. En sak vi speciellt uppskattade var Beyond Retails erfarenhet av att rekrytera liknande positioner tidigare och deras förmåga att effektivt arbeta med och utvärdera kandidater som uppfyllde våra krav. Vi var nöjda med olika aspekter av processen, men framför allt värderade vi hur smidig och effektiv rekryteringsupplevelsen var. Från den inledande briefen till det slutliga urvalet av kandidater var teamet bakom processen alltid tillgängligt, tillmötesgående och mycket engagerat."

Hanna Löfberg
Nordic Marketing Manager på New Balance

Hemköp

"Valet var enkelt. Beyond Retail har varit närvarande inom min bransch i många år och har omfattande kunskap inom e-handel och hur man driver kundupplevelsen framåt. Processen gick så smidigt från första samtalet till undertecknandet, och kvalitetsnivån överträffade våra förväntningar, vilket ledde till att vi nu har en högt uppskattad kollega inom vårt team!”

Fabiola Wikström
Head of E-commerce & Omnichannel på Hemköp

Norce

"Beyond Retail har en stark grundläggande förståelse för vår verksamhet och e-handelsbranschen vi verkar inom! Från början av vårt samarbete har vi haft stor tilltro till alla individer vi har arbetat med på Beyond Retail. Detta, kombinerat med Beyond Retails förståelse för vad en sann "Norcie" är, har möjliggjort för oss att snabbt och effektivt "träffa mitt i prick" i många av våra rekryteringar tillsammans.”

Rikard Andersson Wennertorp,
COO på Norce

Synoptik

"Under tiden som Rickard La Fleur har varit konsult på Synoptik har Beyond Retail spelat en avgörande roll i rekryteringsprocessen, särskilt genom att hjälpa Synoptik hitta lämpliga kandidater och ta hand om tidskrävande arbete. Det har varit ganska utmanande att hitta rätt kandidat, men rekryteringsteamet på Beyond har haft rätt känsla för vilken typ av kandidat vi letar efter. Och de har lagt ned den extra ansträngningen för att förstå vad vi vill ha. Beyond Retail lyssnar på våra behov, de är snabba i sina åtgärder och raka i sin approach, och jag skulle definitivt rekommendera dem till andra i en liknande situation."

Marielle Wernoltz,
Marketing Manager på Synoptik

Filippa K

"Första rekryteringen med Beyond Retail 2017 var ett riktigt highfive moment. Sedan dess vänder jag mig gärna till Beyond Retail för mina digitala rekryteringar"

Kristofer Tonström
Fd. CEO på Filippa K

Nå ut till någon av våra rekryteringskonsulter för att höra mer!
Member Profile

Laura Bornebusch Lundeberg

COO & Partner
Member Profile

Erika Collin

Senior Manager Recruitment
Member Profile

Gustav Lundström

Senior Recruitment Consultant
Member Profile

Freja Oldeen

Senior Recruitment Consultant & Search Manager