Ocay!

E-handelschef

OCAY! SÖKER E-HANDELSCHEF Ocay! – ett nyetablerat varumärke, bildat genom ett sammangående av Gullbergs och Kontorsvarhuset. Lokal närvaro, personliga relationer och tillgänglighet i multipla kanaler /../

Profile

Niclas Winroth

CEO & Founder
Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

OCAY! SÖKER E-HANDELSCHEF

Ocay! – ett nyetablerat varumärke, bildat genom ett sammangående av Gullbergs och Kontorsvarhuset. Lokal närvaro, personliga relationer och tillgänglighet i multipla kanaler är några av ledorden för framtiden för kontorsvaruhandeln. Ocay har en väldigt tydlig målsättning att leda denna förändring och vår ambition är inom ett antal år omsätta mer än 2 miljarder kronor.

Som ett led i detta vill Ocay stärka sitt team med en erfaren Ehandelschef som triggas av att få ta över stafettpinnen för en e-handel med stora volymer, hög grad av service och leda bolagets tillväxtresa inom e-handelskanalen med inriktning mot företagskunder. Vi söker en Ehandelschef som har potentialen och kunskapen till att driva den digitala transformationen och multikanalsutvecklingen för Ocay!

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att ansvara för att realisera vår målsättning att maximera kundnöjdhet och försäljning via webben. I rollen ingår att effektivisera processer i arbetet med e-handel samt att analysera och inhämta kunskap om kunderna i affärs-utvecklingssyfte. Du ansvarar även för att fastställa aktivitetsplanen för webb/multikanal.

För att lyckas med detta tror vi att du kommer att:

  • Utveckla och förbättra webben ur ett användarvänligt perspektiv samt följa trender och utveckling inom e-handel för att säkerställa att vår sajt håller en hög kvalitetsnivå. Du agerar projektledare och kravställare för hemsidan och dess kring-system som PIM och CMS, vilket innebär tätt samarbete med externa konsulter och vår IT-avdelning.
  • Driva den digitala transformationen inom bolaget genom att agera ambassadör. Du utbildar och supportera både kunder och medarbetare och är säljarna behjälplig vid kundbesök.
  • Se till att det hålls en hög aktivitetsnivå på sajten. Tillsammans med kategoriavdelningen kontinuerligt uppdatera webbshopen om sortimentsförändringar och aktuella kampanjer. Du skapar och planerar kampanjer. Utformar och styra det redaktionella innehållet samt ansvarar för att sajten är optimerad ur ett SEO-perspektiv.
  • Driva relevant och konverterande trafik till sajten både genom köpta och organiska kanaler. I detta arbete ingår att öka organisk trafik till sajten, trafik via sociala kanaler och med hjälp av byrå förbättra ROAS på köpt trafik.
  • Löpande analysera och optimera sajt och trafikdrivning för att öka antalet besök, konverteringsgrad och genomsnittsorder. Du analyserar och fastställer och exekverar åtgärdsplaner baserat på försäljningsutvecklingen. Du rapporterar och håller ledningen informerad om KPI:er och utvecklingen för e-handelskanalen.

Profil

Vi söker dig som har arbetat framgångsrikt med e-handel. Du har projektledarvana och god problemlösningsförmåga i kombination med engagemang, struktur och noggrannhet. Du vågar ställa rätt frågor, är självständig, tycker om att arbeta i team och har en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra och inspirera din omgivning. Du som kravställare och samordnare kommer vara länken mellan IT, konsulter och andra externa kontakter. Du är intresserad, nyfiken och insatt i utvecklingen av e-handel, samt håller dig à jour med det senaste inom digital teknik för att ständigt förbättra kundupplevelsen. Du är affärsmässig i ditt förhållningssätt och fokuserar på resultat. Som person är du initiativrik, strukturerad, analytisk, social, självständig och du trivs med att arbeta parallellt i olika projekt.

Ett väl fungerande samarbete är viktigt för vårt team och därför söker vi dig som är kommunikativ och som skapar långa relationer med kunder såväl som kollegor. Känner du igen dig i våra medarbetare som är förtroendeingivande och prestigelösa, så kan du mycket väl vara rätt tillgång för oss. Vi ser helst att du har högskoleutbildning med minst tre års relevant erfarenhet av att arbeta i en liknande roll. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande tjänst i ett expansivt företag som bearbetar företagskunder genom en multikanalsaffärsmodell. Du kommer att arbeta på huvudkontoret i Solna, där vi sitter i moderna och trivsamma lokaler, där du rapporterar till försäljningsdirektören som blir din närmaste chef.

Företagsbeskrivning

Ocay! - Sveriges ledande leverantör av ett sortiment med allt ifrån klassiska kontorsvaror till artiklar inom teknik, hygien & städ, fika & servering, emballage, yrkeskläder, dokument-hanteringslösningar samt present & profil. Ocay är ett resultat av ett samgående under 2013 mellan anrika Gullbergs och Kontorsvaruhuset. Huvudägare är Litorina Kapital.

Med 37 butiker från Luleå i norr till Trelleborg i söder, kundsupport, e-handel och branschens största säljkår, försöker vi alltid erbjuda hållbara lösningar för såväl totalekonomi för ditt företag och arbetsplats, som miljö och långsiktiga affärsrelationer.

Ansökan

Ansökan sker via länk i annons. Vi behöver din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast 12 juni, då urval och intervjuer av kandidater sker löpande.

Övrigt

Placering: Stockholm
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast