Indiska

Online Copywriter

INDISKA ökar sitt fokus på e-handel och behöver stärka sitt team med en online copywriter. Är du intresserad av inredning och mode, har en naturlig /../

Profile

Niclas Winroth

CEO & Founder
Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

INDISKA ökar sitt fokus på e-handel och behöver stärka sitt team med en online copywriter. Är du intresserad av inredning och mode, har en naturlig talang för att skriva? Då är det dig vi söker!

Hos INDISKA får du möjlighet att kombinera dessa intressen och vi ger dig möjligheten att växa med följande uppgifter:

Arbetsuppgifter

Att skriva, skriva, skriva! Som online copywriter ansvarar du för att skriva inspirerande texter – alltifrån produkttexter till redaktionella texter för webben. Du ansvarar för den den övergripande tonaliteten på sajten. I rollen innebär även att vara med och utveckla språket när vi kommunicerar med kunden, så som i kundtjänst och sociala medier.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en noggrann, prestigelös lagspelare som gillar högt tempo. Du är en stilsäker copywriter med ett kreativt sinne och känsla för detaljer. Du har erfarenhet av e-handel och har en bra förståelse för hur man skriver texter för webben. Meriterande om du också har goda kunskaper inom SEO och content marketing.

Erfarenhet

Relevant utbildning

1-2 års relevant arbetslivserfarenhet

Grundläggande kunskaper inom SEO

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag initialt på sex månader med goda utsikter till förlängning. Placering på huvudkontoret i Stockholm.

Omfattning: Heltid, tidsbegränsat

Ansök senast: Urval sker löpande

Tillträde: Omgående