KidsBrandStore

Social Media Manager till KidsBrandStore

KidsBrandStore är inne i en expansiv fas med starkt fokus på tillväxt i kombination med lönsamhet, vilket ställer höga krav på strategi för kommunikation och synlighet i sociala medier. S

Profile

Laura Bornebusch Lundeberg

COO & Partner
Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

KidsBrandStore är inne i en expansiv fas med starkt fokus på tillväxt i kombination med lönsamhet, vilket ställer höga krav på strategi för kommunikation och synlighet i sociala medier. Som Social Media Manager hos oss kommer du ansvara för följande:

  • Etablera och kontinuerligt utveckla strategi och plan för sociala medier
  • Driva och hantera företagets sociala medier
  • Skapa och sprida engagerande innehåll
  • Analysera och följa upp satta mål för sociala medier
  • Implementera mätpunkter och rapporter
  • Driva relevant trafik som genererar nya kunder parallellt med att bygga varumärke
  • Rekrytering av sociala ambassadörer och etablera nya trafiksamarbeten

KidsBrandStore driver framgångsrikt ett nära produktsamarbete med kända personer som Youtube-stjärnan Misslisibell, Charlotte Perrelli och Laila Bagge. Vi ser gärna att du tillsammans med oss utvecklar befintliga samarbeten och nya.

Du kommer att jobba tillsammans vår Online Marketing Manager som har det övergripande ansvaret för bolagets online marknadsföring. Du kommer rapportera direkt till VD och ledningsgrupp.

Din profil:

Vi söker dig som har stort intresse för och erfarenhet av sociala medier och kanaler som är relevanta för målgruppen. Som person är du kreativ, driven, självgående och trivs med att arbeta i team mot uppsatta mål. Du följer med i de senaste digitala trenderna och vill vara med på vår fortsatta expansion. Vi ser gärna att du har erfarenhet av e-handel, liknande företag eller har arbetat på byrå.

Vi erbjuder dig:

Mycket frihet, stort ansvar och chansen att vara med på en spännande tillväxtresa. Du kommer vara en nyckelperson i det team som driver bolaget.

Tillträde för tjänsten: Omgående

Placering: Bolaget har idag lager och kontor i Västerås. Planer på att öppna kontor i Stockholm finns. Stora möjligheter att arbeta på distans finns när arbetsuppgiften medger det.