Skincity

E-commerce Manager

I takt med att vi växer vill vi nu tillsätta en ny spännande och betydande roll – en affärsdriven E-commerce Manager som med innovation och /../

Profile

Niclas Winroth

CEO & Founder
Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

I takt med att vi växer vill vi nu tillsätta en ny spännande och betydande roll - en affärsdriven E-commerce Manager som med innovation och kundfokus kan axla uppdraget att leda vår digitala utveckling.

I rollen som E-commerce Manager kommer du att ha det övergripande strategiska och affärsmässiga ansvaret för hela vår digitala plattform med kundnytta, kundupplevelse och lönsamhet som utgångspunkter. Vi kommer att fortsätta göra det ingen annan gjort förut, ett fokus som blir extra framträdande i denna roll.

 Som E-commerce Manager kommer du bland annat:

 • definiera och utveckla Skincitys digitala strategi
 • med hjälp av Google analytics ta fram nyckeltal och agera utifrån dem på kort och lång sikt
 • ansvara för webbsitens funktionalitet, till exempel webshop och gränssnitt
 • utifrån strategi och nyckeltal använda rätt text, bilder och grafiska element på startsida och undersidor för att ge kunden en upplevelse som stimulerar till köp
 • se över behov och leda utveckling och implementering av digitala redskap inom Skincity
 • arbeta nära vår Marknadschef vid planering och framtagning av kampanjer och grafiska uttryck
 • arbeta operativt och bygga redaktionellt och grafiskt innehåll på skincity.se, publicera kampanjer samt säkerställa att skincity.se uppdateras med rätt typ av information i nära samarbete med marknadsavdelningen

Vi söker dig som har en analytisk, affärsmässig förmåga och kan driva våra digitala projekt framåt. Det är heller inte en nackdel om du är kreativt lagd. Du kommer i stor utsträckning att jobba i projektform tillsammans med vår webbyrå. För att kunna vara den bästa kravställaren både internt och mot webbyrån i dessa projekt behöver du ha förståelse för hur web och system är uppbyggda. Det är också viktigt att du känner dig trygg i rollen som ledare; du tar in flera perspektiv och driver igenom de beslut som tas. Det gör du framgångsrikt tack vare din pedagogiska ådra och goda samarbetsförmåga.

Mycket av Skincitys framgång ligger i vår förmåga att vara innovativa och snabbt anpassa oss efter rådande förutsättningar. Som E-commerce Manager delar du den ståndpunkten. Du brinner för, och är expert inom e-commerce och det är med stort intresse du håller koll på de senaste trenderna, vår konkurrens och utifrån det säkerställer att Skincity blir en vinnare.

För att trivas i rollen och för att kunna göra ett bra jobb är du, precis som vi andra på Skincity, jordnära, prestigelös och optimistisk men vi tror också att du har

 • eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi, marknad, digital management/marketing eller liknande
 • 5-10 års erfarenhet inom e-handel och digital marknadsföring
 • vana av att arbeta i projektform, gärna som projektledare
 • goda kunskaper i bildbehandlingsprogram som exempelvis Photoshop och Illustrator
 • du är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska

Hur tycker du att det låter? Ta chansen att bli en betydande del av Skincitys fortsatta framgång! Du ges mycket stora möjligheter att påverka och utvecklas i din roll i en arbetsmiljö som kännetecknas av vi brinner för det vi gör och att vi har roligt på jobbet.

Tjänsten är tillsvidare på heltid och placerad på vårt huvudkontor i Täby.

Vi ser fram emot din ansökan! Vi kommer att intervjua löpande så maila ditt CV med personligt brev så fort som möjligt till HR-ansvarig jenny.sundback@skincity.se, dock senast 20 september. Märk din ansökan ”E-commerce Manager”