Linum

Ecommerce Manager till Linum

Med en ny digital plattform söker Linum nu en person som operativt kan driva bolagets ehandel. Rollen innefattar ett övergripande ansvar för att e​­handelsverksamheten levererar bästa möjliga kundupplevelse, konvertering och försäljning i linje med rådande varumärkesstrategi.

Profile

Laura Bornebusch Lundeberg

COO & Partner
Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

Du kommer att ha ett budgetansvar och rapportera till Sälj­ och Marknadschef. En viktig del i arbetet kommer att vara att öka försäljningen online samt att synkronisera ehandeln med övriga kanaler. I rollen ingår även att ansvara för processer, kravställa gentemot externa leverantörer och driva utvecklingsprojekt kopplat till affärsområdet. Du kommer även att ansvara för trafikdrivning via digital annonsering och via egna kanaler, såsom nyhetsbrev och sociala medier. Samt ansvara för det redaktionella innehållet på sajten.

Rollen innebär ett ansvar för den övergripande ehandelsstrategin i kombination med mycket operativt arbete med arbetsuppgifter som online merchandising, annonsering, sökordsoptimering, taktisk analys och uppföljning. Du förväntas kunna planera och genomföra kampanjer från ax till limpa mot både återförsäljare och slutkonsument.

 För att lyckas i tjänsten ser vi att du som söker har ett par års erfarenhet av operativt arbete med e­handel, digital marknadsföring och försäljning. Vi ser att du som söker är en prestigelös och stresstålig ”doer” som gör sitt yttersta för att optimera upplevelsen för kunden med fokus på kvalité och försäljning. Du är en team­spelare som har lätt att samarbeta och är lyhörd för andra runt omkring, likaväl kunder som kollegor. Vidare tror vi att du är som person är nyfiken och mycket intresserad av att ständigt utveckla din kompetens inom ehandel och omnikanal.

Till denna tjänst så söker vi en person som är driven med förmåga att leverera resultat genom målinriktat eget arbete. En person som är talar och skriver flytande på svenska och engelska. Vi tror även att du älskar försäljning, har god stilistik förmåga och känsla för layout och design.


Övrig information


Placering: Linums kontor, Östermalmsgatan 87A, Stockholm

Anställningsform: Heltid 40h/v

Sista ansökningsdag: 30/6.

Ansökningarna behandlas löpande.