ITAB

Webmaster/E-handelsansvarig till ITAB

ITAB grundades 1980 som ett renodlat postorderföretag inom fritid/outdoor och workwear. Majoriteten av vår försäljning kommer från vårt eget varumärke T&P där har vi egen /../

Profile

Laura Bornebusch Lundeberg

COO & Partner
Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

ITAB grundades 1980 som ett renodlat postorderföretag inom fritid/outdoor och workwear. Majoriteten av vår försäljning kommer från vårt eget varumärke T&P där har vi egen produktutveckling, design och tillverkning. Förutom postorder och e-handel har vi också en fysisk butik. Sedan våren 2014 ingår ITAB i en expansiv företagsgrupp. Vi satsar stort med byte av både affärssystem och ny e-handelsplattform för att möta kundens förväntningar.'

Om tjänsten

Drivs du av nya utmaningar, är en fena på analytics, har en känsla för design och digitalproduktion, ser SEO som en självklarhet. Naturligtvis använder du A/B tester som en naturlig del i ditt beslutsfattande och har försäljning som din främsta drivkraft. Trivs du dessutom med korta beslutsvägar och frihet under ansvar? Då kan du vara vår nyawebmaster/e-handelsansvarige.

Ditt ansvar blir att utveckla vår digitala närvaro och öka e-handelsförsäljningen i Europa. Tjänsten är ny vilket gör att du har stora möjligheter att påverka arbetssätt och uppbyggnaden av vårt e-handelsteam som är en del av försäljning och marknad, du rapporterar direkt till VD.

Som webmaster/e-handelsansvarig är du ansvarig för planering och uppdatering av allt innehåll som publiceras på våra saiter, nyhetsbrev och sociala medier syfte att driva försäljning och utveckla ITAB:s online-närvaro. Du ansvarar för kampanjplan i våra digitala kanaler som går i linje med ITAB:s övergripande kampanjplan, självklart att detta presenteras digitalt på bästa säljande sätt. Du är ansvarig för innehållsutveckling baserat på försäljning, SEO, varumärke samt e-postmarknadsföring. Du är drivande i utveckling av nya onlinetjänster. Du följer ständigt nyckeltal, reagerar och agerar direkt.

Naturligtvis har du relevant utbildning för tjänsten, och/eller erfarenhet av e-handel och onlinemarknadsföring. Goda kunskaper i Google Analytics, HTML, CSS och den senaste webutvecklingen, erfarenhet av Magento är meriterande. Sökmotoroptimering och A/B tester är en del av din vardag, mycket goda erfarenheter av att skriva texter på både svenska och engelska.

Din personliga lämplighet väger tungt och vi vet att du som söker är en inspirerande kreativ person samtidigt som du är strukturerad, effektiv och trivs med att arbeta i en agil miljö mot korta deadlines. Du har ett stort driv och brinner för försäljning, har en analytisk förmåga vad gäller försäljning och kundbeteenden.

Som person är du driven och har ledaregenskaper men är samtidigt en lagspelare. Du är resultatorienterad, har hög social kompetens och drivs av ett högt tempo med många kontaktytor.Du trivs i en dynamisk och snabbrörlig miljö och tycker om att arbeta självständigt under eget ansvar. Lär inte behöva nämna stort intresse för fritid och Outdoor.

Lämplig tjänsteort kan vara Mälardalen kring Västerås/Surahammar alternativt Stockholm.