Caliroots

Kundtjänst/Online Content Marketing Manager Norge

Caliroots grundades 2003 och är det ledande företag inom streetkläder och sneakers på nätet. I somras förvärvades Hollywood – tillsammans omsätter vi 150 miljoner och /../

Profile

Niclas Winroth

CEO & Founder
Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

Caliroots grundades 2003 och är det ledande företag inom streetkläder och sneakers på nätet. I somras förvärvades Hollywood - tillsammans omsätter vi 150 miljoner och har 9 butiker med huvudkontor i Stockholm. Större delen av försäljningen sker internationellt via e-handeln och målet är att bli den ledande streetwearbutiken på den europeiska marknaden online. För att stötta i vår norgeexpansion söker vi nu en Kundtjänstmedarbetare / Online Content Manager för Norge.

Rollbeskrivning
Tjänsten är uppdelad i två delar - Kundtjänst och Content (ca. 50/50). Avseende kundtjänst så kommer du att arbeta med den dagliga driften. Huvudsakliga uppgiften kommer vara att svara på mejl, i telefon och sociala medier med fokus på våra norska kunder. Kundtjänst för övriga världen kommer även att ingå varpå svenska och engelska är ett krav. Ledorden är service och kundnöjdhet.

Som Online Content Manager Norge kommer du att skapa, förbättra och översätta information och texter på hemsidan, i nyhetsbrev och på sociala medier från svenska till norska. Allt i syfte att ge service och skapa en ökad kundupplevelse.

Din profil
Du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av kundtjänst och har stort intresse för Street, Sneakers, Skate eller Snow. Som person är du service-minded, ansvarstagande och trivs med att arbeta i team. Du har även en vilja av att hela tiden utveckla och förbättra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av e-handel, liknande företag eller har arbetat i kundtjänst.

Erfarenhet

  • Minst 1 års erfarenhet av kundtjänst
  • Passion för street/sneaker/skate/snow och e-handel
  • Van med att arbeta i ett högt tempo och att bemöta kunder
  • Goda kunskaper inom Excel
  • Flytande norska, svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande erfarenhet (ej krav)

  • Erfarenhet av kundtjänstverktyg såsom Zendesk
  • Erfarenhet av kundkontakt via sociala medier och nyhetsbrev
  • Övriga språk såsom finska, danska, tyska, franska, italienska och holländska

Vi erbjuder dig
Chansen att utveckla din roll och att få vara med på en spännande tillväxtresa. Du kommer vara en nyckelperson i vår internationella expansion mot 500 msek. Utöver det erbjuds en rolig arbetsmiljö med 70 anställda i koncernen och ett växande kontor i Stockholm.

Ansök här: http://caliroots.com/content/view/work-at-caliroots/?aguid=AD5E68D252714D8095D72DD704287187