KappAhl

UX Specialist till KappAhl

KappAhls online shop växer och vi söker nu en kreativ UX specialist som vill bidra till vår online shops utveckling. Din uppgift blir att säkerställa /../

Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

KappAhls online shop växer och vi söker nu en kreativ UX specialist som vill bidra till vår online shops utveckling. Din uppgift blir att säkerställa systemets kapacitet och att skapa nöjda kunder. Vi erbjuder ett utvecklande jobb med stora möjligheter att påverka på ett modeföretag i tiden.

Ditt ansvar
Som UX-specialist kommer du tillsammans med ditt team att ha ansvaret för vår sidas utseende, funktionalitet och kundmöte. Du kommer att testa hypoteser för att utveckla designen samt kravställa till utvecklare för att implementera nya idéer, sprungna ur det vi tror och har tagit reda på att kunderna vill ha. Tjänsten innebär mycket frihet under ansvar och ditt öga för design kombinerat med din förståelse för teknikerna är en vinnande kombination. I rollen ingår att:

Din profil
Du har minst två års arbetslivserfarenhet inom UX och UI från online retail. Du har tidigare arbetat med responsiv design, skapat use-cases, wireframes och prototyper. Du har goda kunskaper i EPI Server och kunskaper inom A/B- och multivariata tester samt andra verktyg för analys av onlinebeteende. Du är van att leda test, har goda kunskaper i JavaScript, JQuery, HTML och CSS. Förutom att du har en genuin teknisk förståelse lägger vi stor vikt vid din ambition att vilja att göra skillnad för användarna och öka konvertering i våra digitala säljkanaler. Självklart behärskar du svenska och engelska.

Personlighet
Du är en resultatdriven och kreativ lagspelare som inte är rädd för att föra fram dina idéer och som motiveras i en miljö där du får driva ditt arbete självständigt. Du har starkt kundfokus, drivs av att lära dig nya saker och vågar testa nytt. Du triggas av utmaningar och vet att det krävs ödmjukhet och kreativitet för att lösa de svåraste av dem.

Är du intresserad?
Tjänsten är en tillsvidareanställning, placerad på vårt huvudkontor i Mölndal. Tillträde sker så snart som möjligt efter överenskommelse.

Din ansökan ser vi fram emot senast den 14 augusti via www.kappahl.se/lediga-jobb.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Charlotte Katz, Digital Sales Manager, via e-post: charlotte.katz@kappahl.com.
Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, tel. 031-7715643.
Facklig företrädare för Unionen är Lotta Silow, tel. 031-7715829.