KappAhl

Digital Ambassadör/Projektmedarbetare till KappAhl

KappAhl är inne i en expansiv fas och vi söker nu en riktigt duktig Digital Ambassadör/ Projektmedarbetare som brinner för digital affärsutveckling och digital transformation. /../

Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

KappAhl är inne i en expansiv fas och vi söker nu en riktigt duktig Digital Ambassadör/ Projektmedarbetare som brinner för digital affärsutveckling och digital transformation. Vi erbjuder ett utvecklande jobb med stora möjligheter att påverka på ett modeföretag i tiden.

Ditt ansvar

Vi söker dig som vill driva den digitala utvecklingen framåt inom KappAhl. Vårt mål är att göra digital informationshantering till en naturlig del av projekt. Du kommer vara en viktig ambassadör för denna utveckling där mobilitet och UX blir allt större.

I din roll som Digital Ambassadör/Projektmedarbetare skall du företräda vår digitala agenda i strategiska projekt. Du ska proaktivt föreslå förändringar och utveckla både digitala projekt, kärnverksamhet, arbetssätt och modeller. Som projektmedlem kan du även få arbetsuppgifter inom vår förvaltningsorganisation med att realisera delar av framtidsbilden som kräver nya digitala tjänster som sätter kundens behov i centrum. I rollen ingår att kunna agera projektledare. Projekten kommer till större delen vara av tvärfunktionell karaktär och involvera flera delar verksamhetsområden inom koncernen

Du ansvarar för att den digitala agendan alltid säkerställs i alla projekt. Det är en viktig nyckelroll som kommer ha många kontaktytor att arbeta med. Du har helhetsansvaret och din uppgift blir att få alla parter i ett projekt att enas kring användandet, så att vi tillsammans kan skapa effektivare digitala processer och tydligare visualisera hela vårt kunderbjudande i resan mot Omni framtiden.

Du är också med och påverkar ett gemensamt arbetssätt för att alla förstår möjligheterna med en ökad digitalisering samt ökar basnivån ute i projekten och organisationen. Framförallt ser du till att vi arbetar strukturerat och samordnat med området. En av dina uppgifter är också att sätta rätt nivå i respektive projekt redan i tidigt skede.

Din kompetens

Du kan webben i kombination med detaljhandel, du brinner för möjligheter och du har koll på vad som händer i vår bransch. Du har en klar bild av hur en omnikanal verksamhet kommer att se ut om 2-3 år. Du behöver ha erfarenhet av e-handel i kombination med retail och att driva projekt med inslag av IT inom området.

Din personlighet
För att lyckas i rollen är det viktigt att du är kommunikativ, har ett starkt eget driv, gärna tar egna initiativ och inspireras av utmaningen att allt kan mätas. Det är också viktigt att du har lätt för att samarbeta, tycker om att arbeta i team och att du tar ansvar. Vidare ska du ha intresse av att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor. Som person är du ansvarsfull, driven och strukturerad. Du har en hög social kompetens, en förmåga att skapa förtroende och drivs av att prestera resultat.

Är du intresserad?
Tjänsten är en tillsvidareanställning, placerad på vårt huvudkontor i Mölndal. Tillträde sker så snart som möjligt efter överenskommelse.

Din ansökan ser vi fram emot senast den 27 oktober via www.kappahl.se/lediga-jobb.


Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Charlotte Katz, Digital Sales Manager, via e-post: charlotte.katz@kappahl.com.

 

Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, tel. 031-7715643.
Facklig företrädare för Unionen är Lotta Silow, tel. 031-7715829.