KappAhl

Webmaster till KappAhl

KappAhl är inne i en expansiv fas och vi söker nu en riktigt duktig webbmaster som vill bidra till KappAhls fortsatta utveckling. Vi erbjuder ett /../

Profile

Laura Bornebusch Lundeberg

COO & Partner
Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

KappAhl är inne i en expansiv fas och vi söker nu en riktigt duktig webbmaster som vill bidra till KappAhls fortsatta utveckling. Vi erbjuder ett utvecklande jobb med stora möjligheter att påverka på ett modeföretag i tiden.

Ditt ansvar

Som Webmaster och ansvarig för KappAhls externa webb får du ansvar för drift och utveckling av webbmiljön samt kravställning från ett verksamhetsperspektiv. Du kommer utifrån verksamhetens önskemål, kundinsikter och egna idéer proaktivt driva arbetet med att ge våra kunder den bästa digitala upplevelsen på vår webbplats.

Du är, tillsammans med IT och leverantörer, involverad i processen utveckling av ny funktionalitet, förvaltning och underhåll av webbplatsen. Tillsammans med kreatörer och UX-expert säkerställer du att vår digitala plattform är användarvänlig och håller hög kvalitet.Det innebär också att du har löpande kontakt med intresseägare i verksamheten för att fånga verksamhetens behov samt vad som krävs för att nå den digitala målbilden.

I tjänsten ingår också systemägarskap för vår webbplattform byggd på EPI Server. Du hanterar problem som redaktörer och kreatörer ställs inför och har full koll på funktionalitet i CMS- och Commerce-delar. Utöver det ansvarar du för att säkra webbplatsens kvalitet genom att insikter från tester och sökoptimering blir realiserade. Rollen erbjuder breda kontaktytor såväl internt som externt, med tätt samarbete med marknads-, försäljnings- och IT-organisationen, men även med leverantörer och byråer som är ansvariga för utveckling, strategi, SEO/SEM och tester.

Din profil

Du är någon som trivs med att ha breda ansvarsområden i en platt organisation. Vi söker dig som har god förståelse för hur en e-handelswebb är uppbyggd och som har djup kunskap kring EPI Server. Du ska vara en van och rutinerad kravställare gentemot leverantörer. Kanske jobbar du som digital projektledare eller marknadsorienterad utvecklare idag. Viktigt är att du har en hög digital kompetens och förståelse för den digitala kundresan. Erfarenhet av applikations- och webbutveckling samt praktisk erfarenhet av agilt arbete inom responsiv webb är viktigt.

  • Du är van och skarp kravställare med god förståelse för kund- och leverantörsrelationen.
  • Du har goda kunskaper i EPI Server.
  • Du har kunskaper inom och förståelse för webbutveckling (.NET/Javascript/Jquery/HTML).
  • Du kan prestandaoptimering.
  • Du har grundläggande kunskaper inom Google Analytics och AdWords.

Din personlighet
För att trivas i rollen tror vi att du är en initiativrik person med ett stort engagemang och driv och som motiveras av att uppgifter genomförs i tid, även i högt tempo. Du trivs med breda kontaktytor och är självklart en team player med ett prestigelöst förhållningssätt.

Är du intresserad?
Tjänsten är en tillsvidareanställning, placerad på vårt huvudkontor i Mölndal. Tillträde sker så snart som möjligt efter överenskommelse.

Din ansökan ser vi fram emot senast den 27 oktober via www.kappahl.se/lediga-jobb.