Daily Sports AB

Webbredaktör till Daily Sports

Daily Sports designar och producerar sportkläder för kvinnor över hela världen. Företaget grundades 1995 med ambitionen att få kvinnor att längta efter att vara aktiva. Daily Sports är ett svenskt familjeföretag som idag drivs av andra generationen med VD Ulrika Skoghag. I nuläget säljs kollektionerna i 28 länder via 20 distributörer. Daily Sports omsätter idag 70 miljoner kronor varav den svenska marknaden står för ca 20 miljoner kronor.

Profile

Laura Bornebusch Lundeberg

COO & Partner
Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

Daily Sports söker nu en kreativ och formsäker webbredaktör

Vi söker dig som vill vara med och utvecklas i ett växande modeföretag. Som webbredaktör hos oss kommer du att arbeta med innehåll till vår hemsida och våra digitala kanaler och med marknadsföring för att öka vår försäljning. Du uppdaterar och producerar innehåll till hemsidor, nyhetsbrev, Instagram, Facebook och våra andra digitala kanaler, men arbetet innebär också en del arbete med annonser, broschyrer och annat marknadsmaterial.

Vi står inför en nystart för vårt varumärke och erbjuder en kreativ och affärsnära roll där du får möjlighet att vara med och bygga upp en helt ny digital marknadsföring.

Din önskade profil

  • Eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring eller liknande
  • Minst två års erfarenhet som webbredaktör eller liknande roll
  • Dokumenterad erfarenhet av att skriva för webben (inklusive SEO/SEM) och att skriva målgruppsanpassat
  • Goda kunskaper om webbpublicering, Photoshop och Wordpress. Kunskap om andra webbeditorer, html 5, InDesign och Illustrator är meriterande
  • Teknisk förståelse
  • Erfarenhet av att arbeta med digitala nyhetsbrev
  • God skribent på både svenska och engelska

På Daily Sports krävs det att du är självgående, social och uppskattar att det händer mycket. Du kommer att ha många och täta kontakter med kollegor, externa samarbetspartners och kunder, så du måste ha lätt för att samarbeta med andra. Du behöver även kunna arbeta effektivt på egen hand och ta egna initiativ