Daily Sports AB

Försäljningskoordinator E-handel

Daily Sports designar och producerar sportkläder för kvinnor över hela världen. Företaget grundades 1995 med ambitionen att få kvinnor att längta efter att vara aktiva. /../

Profile

Laura Bornebusch Lundeberg

COO & Partner
Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

Daily Sports designar och producerar sportkläder för kvinnor över hela världen. Företaget grundades 1995 med ambitionen att få kvinnor att längta efter att vara aktiva. Daily Sports är ett svenskt familjeföretag som idag drivs av andra generationen med VD Ulrika Skoghag. I nuläget säljs kollektionerna i 28 länder via 20 distributörer. Daily Sports omsätter idag 70 miljoner kronor varav den svenska marknaden står för ca 20 miljoner kronor.

Daily Sports söker nu en försäljningskoordinator till e-handel

Vi söker dig som vill vara med och utvecklas i ett växande modeföretag. Som försäljningskoordinator för Daily Sports kommer du att fungera som länken mellan våra engagerade kunder och våra affärssystem. En stor del av tiden kommer du att vara ansiktet utåt för Daily Sports växande e-handel. Det handlar främst om att hjälpa kunderna att genomföra ett köp eller en retur, merförsäljning över telefon och att administrera ordrar i våra affärssystem. Du kommer också att arbeta med produktinformation och bildhantering till webbshopen. Du kommer ofta att arbeta med flera saker samtidigt så det är viktigt att du är stresstålig och flexibel.

Din önskade profil

  • Erfarenhet av telefonförsäljning, kundservice eller annat serviceinriktat yrke med mycket kundkontakt
  • Erfarenhet av affärssystem, har du kunskap om Microsoft NAV och Klarna är det meriterande
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
  • Stresstålig, målmedveten och noggrann administratör
  • Har lätt för att lära och tar egna initiativ
  • Erfarenhet av e-handel och web är meriterande
  • Erfarenhet av SEO/SEM, WYSIWYG och Wordpress är meriterande

På Daily Sports krävs det att du är självgående, social och uppskattar att det händer mycket. Du kommer att ha många och täta kontakter med kunder, leverantörer och kollegor, så du måste ha lätt för att samarbeta med andra. Du behöver även kunna arbeta effektivt på egen hand och ta egna initiativ.

Vi ser långsiktigt på denna rekrytering och är du rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med provanställning.

Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka CV och personligt brev via e-post till Arzu Umut på arzu.umut@dailysports.se. Märk gärna ditt mail med "Ansökan försäljningskoordinator e-handel - Ditt Namn"

Har du frågor avseende tjänsten kan du vända dig direkt till Arzu på angiven e-postadress.