Martin och Servera

Chef E-handel

Martin & Servera är ledande leverantör till måltidsbranschen och också ett av Sveriges största e-handelsföretag. Vi erbjuder varor, tjänster och kunskap till restauranger och storkök. Martin & Servera är marknadsledande och verksamma i en spännande och engagerande bransch som berör många människor.

Profile

Laura Bornebusch Lundeberg

COO & Partner
Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

Martin & Servera söker Chef e-handel till Stockholm

Vår e-handel är vår snabbast växande säljkanal och står i dagsläget för ca 60% av vår omsättning på cirka 12 miljarder. Det är viktigt för oss att vi hela tiden har det bästa digitala erbjudandet för våra kunder. Din uppgift blir att leda och utveckla bolagets e-handel för att sälja mer och stärka relationen med våra kunder och leverantörer.

Att arbeta på Martin & Servera innebär att du är en del i ett branschledande företag i stark utveckling där ledarskap och medarbetarskap är högt prioriterat. Chef e-handel ingår i Martin & Serveras säljledning och rapporterar till försäljningsdirektören.

Vad innebär tjänsten?

 • Ansvar för att vidareutveckla och implementera Martin & Serveras långsiktiga strategi för e-handel kopplat till försäljning, varumärke, service och kundupplevelse
 • Ansvar för e-handelsorganisationen med personalansvar
 • Du och din grupp kommer att arbeta med att utveckla kanalen tillsammans med den tvärfunktionella utvecklingsgrupp som finns etablerad
 • Nära samarbete med både andra interna avdelningar, men också med externa leverantörer
 • Ansvar för e-handelns KPI:er, löpande uppföljning samt rapportering
 • Ansvar för att skapa engagemang och kunskap i organisationen i frågor som rör e-handel
 • Ansvara för analys rörande försäljning via e-handel och i vissa fall kundundersökningar
 • I uppdraget ingår att kravställa mot såväl supporterande avdelningar internt som externa leverantörer

Detta söker vi hos dig:

Vi söker en e-handelchef med visioner och digital kunskap. Du är kundorienterad och kreativ, du tänker helhet, du är engagerad i ditt arbete, du är strukturerad och du har förmåga att driva såväl strategiska som operativa frågor.

Detta kräver erfarenhet från liknande roll i en snabbväxande organisation. Goda kunskaper av att driva utveckling inom e-handel är nödvändigt. Du har en beställarroll och måste därför ha affärsförståelse, vara en god kommunikatör och få projekt i mål i nära samarbete med andra.

För att nå resultat förväntas du som ledare på Martin & Servera skapa teamkänsla och ett gott samarbetsklimat. Det är ditt jobb att skapa en kultur som ger trivsel och energi, där bra prestationer uppmärksammas och medarbetare kan utvecklas.

Din arbetsplats

 • Martin & Servera är ett familjeföretag inom Axel Johnson-koncernen, med långsiktiga mål och visioner.
 • Vi är stolta över vårt trevliga och informella arbetsklimat och erbjuder goda möjligheter till inflytande och personlig utveckling.
 • Vi kan via vår position som marknadsledande aktör driva ett målinriktat arbete för hållbarhet, miljö och sociala frågor.
 • På vårt kontor i Årsta finns både säljkontor och centrala funktioner. Vi har Sveriges kanske bästa personalmatsal, eget gym och generös friskvård.

I Martin & Servera ser vi mångfald och skillnader mellan människor som en styrka. Ditt ursprung, den du är och dina personliga egenskaper berikar både vårt företag och våra kunder. Vi visar mod och engagerar oss för att vara en positiv kraft i arbetsteamet, utmanar varandra till att varje dag bli lite bättre och att ha kul på jobbet.

För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Om du går vidare till intervju får du självklart möjlighet att se vårt säljkontor och träffa några av oss som jobbar här.

Ansökan

Denna process hanteras av Beyond Retail och ansökan sker vi deras karriärsite. Vi behöver din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast 13 februari. Tillträde sker snarast och vi kommer att göra urval och intervjuer löpande.