Björn Borg

Digital Marketing Specialist

Björn Borg är ett internationellt varumärke vars viktigaste produktkategorier är underkläder och sportkläder. Vår ambition är att bli ett ledande internationellt sportmodevarumärke och vi finns idag representerade på ca 30 marknader. Vi som jobbar på Björn Borg drivs av att få våra konsumenter att känna sig aktiva och attraktiva. För att kunna erbjuda slutkonsumenter produkter i världsklass, krävs inte bara passion, målmedvetenhet och en stark övertygelse. Det krävs också ett team i världsklass som vill utvecklas tillsammans med företaget. Om du är en mode- och sportintresserad person med ett brinnande intresse för att göra skillnad så kommer du att passa in hos oss!

Profile

Laura Bornebusch Lundeberg

COO & Partner
Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

Tjänsten

Vi söker nu en driven Digital Marketing Specialist som brinner för att driva trafik och försäljning via bjornborg.com. En person som drivs av att göra skillnad och att nå höga resultat tillsammans med andra. Uppdraget handlar om att driva trafik och säljdrivande aktiviteter genom vår egen e-handel. Att förstå hur vi kommunicerar på ett varumärkesbyggande sätt, men samtidigt motiveras ännu mer av att inom ramen för det driva försäljning med starka resultat. Vi vill inspirera våra kunder till aktivitet och därmed hjälpa dem att bli ännu snyggare inifrån och ut. Aktiv och attraktiv, helt enkelt.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med placering på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Du rapporterar till E-Commerce Manager på den globala e-handelsavdelningen.

Personen vi söker…

  • har minst tre års erfarenhet av arbete på en e-com avdelning, digital marknadsföring eller digitalbyrå med fokus på konverteringsoptimering
  • har erfarenhet av performance kanaler såsom SEM/SEO, affiliate och gärna mobilt
  • har erfarenhet av någon form av eCRM
  • har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknadsföring eller liknande
  • har arbetat med starka varumärken
  • är business smart, analytisk och lösningsorienterad med en stark drivkraft
  • älskar sport och mode, och kan bära upp vårt varumärke med stolthet.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan innehållande ditt CV samt ett personligt brev senast 23 januari till ansokan@bjornborg.com För mer information – besök gärna vår hemsida www.bjornborg.com.