KappAhl

Systemägare Extern Webb till KappAhl

Till vår Digital Sales avdelning söker vi en erfaren och engagerad systemägare för vår externa webbplats. Du kommer att ingå i ett driftigt team som tillsammans ansvarar för KappAhl Digital Sales. Vi erbjuder framåtanda och stora möjligheter att bidra och att utvecklas på en kreativ arbetsplats på ett modeföretag i tiden.

Profile

Laura Bornebusch Lundeberg

COO & Partner
Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

Till vår Digital Sales avdelning söker vi en erfaren och engagerad systemägare för vår externa webbplats. Du kommer att ingå i ett driftigt team som tillsammans ansvarar för KappAhl Digital Sales. Vi erbjuder framåtanda och stora möjligheter att bidra och att utvecklas på en kreativ arbetsplats på ett modeföretag i tiden.

Ditt ansvar

Som systemägare för KappAhls externa webb får du ansvar för drift och utveckling av webbmiljön samt kravställning ur ett verksamhetsperspektiv. Utifrån verksamhetens krav, önskemål och insikter arbetar du proaktivt med att ge våra kunder den bästa digitala upplevelsen på vår webbplats. Du är, tillsammans med IT och leverantörer, involverad i processen kring utveckling av funktionalitet, förvaltning och underhåll av webbplatsen. Du hanterar verksamhetens långsiktiga och kortsiktiga utvecklingsplanering tillsammans med systemansvarig.

Tillsammans med specialistroller i verksamheten säkerställer du att vår digitala plattform är användarvänlig och håller hög kvalitet.Det innebär att du har löpande kontakt med intressenter för att fånga verksamhetensbehov samt vad som krävs för att nå den digitala målbilden.Du hanterar problem som redaktörer och kreatörer ställs inför i EPI Server och har full koll på funktionalitet i CMS- och Commerce-delar. Utöver det ansvarar du för att säkra webbplatsens kvalitet genom att insikter från tester och sökoptimering blir realiserade.

Du är en nyckelperson och ansvarig kravställare för utveckling, strategi och tester på verksamhetssidan gentemot vår externa it leverantör. Rollen erbjuder breda kontaktytor såväl internt, med tätt samarbete med marknads-, försäljnings- och IT-organisationen, som externt med leverantörer och byråer.

Din kompetens

Du är en affärsmässig person med god förståelse för hur en ehandel är uppbyggd för att ge bäst kundupplevelse och ROI. Du har hög digital kompetens och mycket god förståelse för den digitala kundresan och trivs med att ha breda ansvarsområden i en platt organisation. Du har kunskap kring lifecycle management och är en skarp och rutinerad kravställare med god förståelse för kund- och leverantörsrelationen. Det är också viktigt att du har erfarenhet av systemförvaltning, applikations- och webbutveckling (.NET/Javascript/Jquery/HTML), samt praktisk erfarenhet av agilt arbete inom responsiv webb. Du har djup kunskap kring EPI Server och behärskar svenska och engelska flytande.

Din personlighet

Du är prestigelös, självgående och driven samtidigt som du är en utpräglad lagspelare som gillar många kontaktytor. Du är kreativ samtidigt som du är noggrann och strukturerad. Att du uppskattar att arbeta i ett högt tempo, kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och har förmågan att behålla ordning även i stressade situationer är en förutsättning.

Du har lätt för att känna igen dig i KappAhls värdeord - teamkänsla, kreativitet, tydlighet, energi och mod.

Är du intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning, placering på vårt huvudkontor i Mölndal. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.