AJ Produkter

Senior UX Designer

AJ Produkter söker dig som brinner för UX/UI och vill vara med och etablera Sveriges bästa e-handel, sett ur ett kundperspektiv. I anslutning till en stor digital satsning på koncernnivå står bolaget inför att byta till en ny e-handelsplattform, EPI Server. I samband med den implementationen kommer denna funktion att vara en nyckelroll i skapandet av en helt ny design, vars målsättning är att överträffa kundens förväntan.

Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

Om rollen:
Som Senior UX Designer på AJ Produkter, utgår du ifrån kundens behov för att skapa den bästa upplevelsen för kunden när hen besöker och handlar via våra digitala kanaler. I rollen har du stor förståelse för hur en köpresa fungerar i olika vyer, mobile, desktop osv. och vilka faktorer som gör skillnad i upplevelsen. Som UX på AJ Produkter arbetar du hela vägen från koncept till implementation; analysera, designa, bygga prototyper för kvantitativa och kvalitativa tester, till att vara delaktig i utvecklingen och implementation av lösningen.

Vi letar efter dig som är:
Passionerad för webbdesign, UX och har kunden i fokus i allt du gör. Du är detaljfokuserad men har samtidigt en helikoptersyn på helheten. Dessutom är du lyhörd för vad andra tycker och tänker. Du har god samarbetsförmåga och är serviceminded. Då AJ Produkter verkar i flertal länder är flytande svenska och engelska i tal och skrift en naturlig del av din kommunikation.

  • Erfarenhet av liknande uppdrag inom digital handel med goda resultat (~3 år)
  • HTML(5), CSS (3) (dokumenterad kunskap/utbildning).
  • Erfarenhet av Responsiv design, mobile first
  • God kunskap i Photoshop och i ett erkänt wireframe-verktyg.
  • Utbildning eller erfarenhet i grafisk design, informationsdesign och/eller digital media-design.
  • Erfarenhet av att arbeta med Google Analytics, SEO och Usablity research.


AJ Produkter erbjuder:
Du får möjlighet att arbeta i en kreativ internationell miljö med ett erfaret e-handelsteam på 6-7 personer. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi kan vara stolta över. Vi erbjuder dig ett flexibelt, självständigt och omväxlande arbete.

Du rapporterar till chef för E-handel, koncernnivå. Placeringen är på AJ Produkters huvudkontor i Halmstad.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt, med CV, Personligt Brev och Arbetsprover, dock senast 30 november.