Cervera

Head of E-commerce & Omnichannel

Brinner du för det digitala och vill vara med och utveckla Cervera online? Detaljhandeln förändras och så gör också vår organisation och vårt arbetssätt. Cervera är i en fantastisk utvecklingsfas med sin digitalisering och söker nu en ny E-handelschef. Vi söker dig som har viljan att fortsätta utveckla vår online närvaro till en inspirerande upplevelse där kunderbjudandet i fysisk butik och online går hand i hand. Vi erbjuder en spännande möjlighet att vara med och skapa Cerveras framtid och i din roll som E-handelschef blir du starkt bidragande till att vi lever upp till vår vision ”Världens mest kundorienterade företag”.

Profile

Laura Bornebusch Lundeberg

COO & Partner
Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

Övergripande om rollen

Som E-handelschef ansvarar du för att utveckla Cerveras erbjudande och försäljning online samt att integrera vår digitala närvaro med vårt fysiska butiksnät. Cervera är mitt uppe i en stark digital tillväxtresa där rätt person erbjuds en spännande utmaning med stora möjligheter att vara med och påverka vår fortsatta resa. Ett starkt kunderbjudande och kundupplevelse oberoende av kanal kräver fortsatt optimering och teknisk vidareutveckling där ökad trafik och konvertering är viktiga parametrar, för denna befattning, att kunna leverera på. Ansvaret omfattar också att genomföra olika typer av analyser och presentera resultat för organisationen samt utveckla effektiva uppföljningsmetoder.

Som E-handelschef är du är en del av Försäljningsavdelningen och har personalansvar för vårt e-handelsteam på bolaget. Du blir en del av den utökade ledningsgruppen inom Cervera och rapporterar direkt till försäljningschefen. Arbetet innebär ett nära samarbete med många avdelningar inom Cervera och externt kommer du arbeta nära våra IT-leverantörer som kravställare.

Vi söker dig som har:

  •        Vi söker dig som har cirka 5 års erfarenhet av E-handel
  •        Några års erfarenhet av omnikanalsutveckling
  •        Kundorienterad med fokus på kundupplevelsen
  •        Erfarenhet av IT-projektledning
  •        God förståelse för de affärsmässiga och tekniska möjligheterna med en E-handel
  •        Är en ledare som har förmåga att få med sig andra personer
  •        Strukturerad, analytisk och kommunikativ
  •        Viktigt med starkt driv, social och prestigelös
  •        Erfarenhet från detaljhandeln är meriterande
  •        Då du kommer att arbeta med kommunikation, måste du kunna utrycka dig mycket väl på svenska och engelska, i både tal och skrift.

På Cervera är vi specialister med fingertoppskänsla för sortiment och kund­bemötande. Vi finns för kunder som värdesätter kvalitet och design och vi är det självklara förstahandsvalet när det gäller produkter för umgänget i hemmet. Vi ska vara en vän och rådgivare till dem som vill bjuda in och bjuda till, dvs. kunder som vill bjuda mer. Därför finns vi. Därför går vi till jobbet. Vill du vara med?