HOPE

E-commerce Operations Manager

HOPE befinner sig i ett expansivt och digitalt spännande skede. Med ökad tillväxt samt fokus på bolagets e-handel och digitala kanaler, söker vi efter en prestigelös och flexibel E-commere Operations Manager.

Profile

Laura Bornebusch Lundeberg

COO & Partner
Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

Om rollen

Som E-Commerce Operations Manager är du med och utvecklar bolagets affärer inom E-Commerce och nya digitala kanaler. Du utvecklar och driver den dagliga driften genom att vara teknisk kravställare emot alla våra digitala leverantörer, samt är med och ansvarar för att HOPE ligger i framkant gällande den digitala utvecklingen

Jobbet innefattar, men är inte limiterat till följande uppgifter:

  • I samråd E-com/Marketing Manager driva interna och externa digitala projekt från kravspec till implementering.
  • Konvertera besökare till kunder, behålla kunder, optimera försäljning, minimera returer och göra besökare till återkommande kunder.
  • Utveckla försäljningen mot satta budgetmål samt säkerhetsställa KPI:er. Likaså rapportera kring uppsatta KPIer vad gäller konvertering, trafik etc.
  • I samråd E-com/Marketing Manager driva interna och externa digitala projekt från kravspec till implementering. Samt säkerhetsställa att satta projekt håller tidplaner och budgetramar.
  • Ansvara för leverantörer kopplade till våra digitala kanaler.
  • Kvalitetssäkra CRM-integration och datahantering mellan våra olika system (Voyado/Revide, Navision, Magento etc.)
  • Rapportering kring uppsatta KPIer vad gäller konvertering, trafik etc.
  • Ansvara för att tillsammans med E-com Manager utföra och leverera relevanta rapporter 

Vi söker därför dig med erfarenhet inom e-handel och digital utveckling, helst inom retail och mode.

Som E-commerce Operations Manager ingår du i ett marknadsteam som består av 6 personer och du rapporterar till Marketing Director. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Stockholm. Tillsättes i början av februari 2018.

HOPE är ett svenskt klädmärke som står för nyskapande – men klassisk – design, skarpa snitt och sinne för detaljer. Vi skapar hållbart mode som månar om och framhäver individuell stil, och vi brinner för kreativitet och mångfald. Vi tror på en modevärld, och en omvärld, som är lite större, lite öppnare. Sedan 2017 märker vi alla våra plagg med både dam- och herrstorlekar, för att uppmuntra och underlätta personligt uttryck. Idag har HOPE 6 butiker i Sverige, 1 butik i Holland samt 1 butik i Danmark. 220 återförsäljare världen över samt 9 shop-in-shops.