Sportamore AB

Technical Project Lead

Sportamore befinner sig i ett expansivt och mycket spännande skede, med allt större efterfrågan på bolagets produkter samt fokus på att utveckla e-handeln, stärka det digitala varumärket och skapa en så smidig kundresa som möjligt. I anslutning till detta söker vi nu efter en junior Technical Project Lead till bolagets huvudkontor i Alvik, Bromma, som kommer agera projektledare inom tekniska utvecklingsprojekt och rapportera till bolagets Head of Development.

Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

Som projektledare tar du stort ansvar för långsiktighet och hållbarhet på teknikavdelningen. Du tar ansvar och egna initiativ för teknikavdelningens planering och intressen samt kommunicerar projekt med andra inblandade avdelningar/parter samt utmanar beställarens önskningar och lösningar. Du leder tekniska projekt själv, administrerar förfrågningar och tar ställning kring projektstruktur och leverans.

Ansvar och arbetsuppgifter

  • Ledning av projekt relaterade till systemutveckling. Ta ansvar för att projekt drivs från ax till limpa.
  • Utveckla struktur och strategi för projektorganisationen
  • Arbeta i nära samarbete med teknik samt med andra avdelningar
  • Hålla leveranstider och meddelar i god tid om detta inte kommer upprätthållas
  • Finnas tillgänglig som resurs för teamen
  • Andra arbetsuppgifter kan tillkomma inom ramen för rollen

Är det dig vi söker?

  • 1–3 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Relevant akademisk utbildning med teknisk bakgrund (högskole-/ civilingenjörsutbildning)
  • Erfarenhet av JIRA eller motsvarande verktyg för projekthantering
  • Intresserad av nya tekniker och lösningar
  • Har erfarenhet / kunskap att arbeta med agila team
  • Levererar i tid och tar ansvar för leveranser
  • Meriterande med erfarenhet från e-handel, utveckling i föränderliga system och grundkunskaper i webbutveckling
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en växande arbetsplats där du är med och påverkar vår resa. Vi tror på öppenhet, kreativitet och prestigelöshet. Förutom goda villkor erbjuder vi bland annat flexibla arbetstider och förmånliga priser att handla för. Läs mer om hur det är att arbeta på Sportamore på vår karriärsida http://karriar.sportamore.se/.

Ansökningsinformation
Rekryteringsprocessen hanteras av Beyond Retail. Vi behöver din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast 6 juli. Tillträde sker snarast och vi kommer att göra urval och intervjuer löpande. För frågor om din ansökan kontakta ansvarig rekryterare på Beyond Retail.

Välkommen med din ansökan!Sportamore värnar om en rekrytering och arbetsplats fri från diskriminering, som ger lika möjligheter för alla. Vi tror på att mångfald inom erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre arbetsmiljö och därmed en bättre kundupplevelse.

Sportamores sikte har från start varit att erbjuda marknadens bredaste varumärkesportfölj, djupaste utbud samt kunna erbjuda bästa tänkbara service. Vår idé är enkel, så länge vi inte startar fysiska butiker kan vi istället koncentrera oss på att välja de absolut bästa varorna på marknaden och samtidigt erbjuda dem till marknadens bästa villkor. Sportamore.se grundades av Johan Ryding, Joakim Friedman och Jan Friedman. Under hösten 2009 skrevs första raden kod och under våren 2010 öppnade vi upp dörrarna. Sportamores historia har knappt börjat, vill du också vara med på vår resa?