Tradedoubler Sweden AB

Senior Client Development Manager Nordics

Tradedoubler är Nordens största affilliatenätverk och hjälper både annonsörer och publicister, av alla storlekar att expandera sin verksamhet online. Tradedoubler befinner sig just nu i en spännande fas och söker en Senior Client Development Manager till sitt huvudkontor i Stockholm. En utmanande och spännande roll för dig som vill arbeta i en internationell organisation och med att utveckla våra största kunders onlinemarknadsföring.

Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

Rollen som Senior Client Development Manager är nyckelroll där du ansvarar för några av Tradedoublers största kunder i Norden. Du blir våra kunders strategiska rådgivare och vägen till ökad försäljning online. Tillsammans med supportande kollegor ansvarar du för att sätta upp rätt kampanjer i rätt kanal och för uppföljning och optimering. 

Som Senior Client Development Manager på Tradedoubler kommer du att få använda och utmana dina kunskaper inom online marknadsföring för att hjälpa våra kunder att sälja mer online. Du kommer att ha nära relation med några av Sveriges största e-handlare och samt publicister som består av Influencers, cashbacksiter, loyaltysiter, shoppingportaler m.fl. Som Senior Client Development Manager kommer du även att arbetsleda juniora projektledare som supportar vår verksamhet med kampanjer, kundvård, uppföljning mm.

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för en kundportfölj med några av Tradedoublers största kunder
 • Strategiskt utveckla dina kunders affärer online (några av Sveriges största e-handlare)
 • Bygga starka relationer med kunder och publicister
 • Tillsammans med kunder och supporterande kollegor boka och utforma kampanjer 
 • Tillsammans med supporterande kollegor bistå med bästa service till publicister och kunder
 • Arbeta med uppföljning, budgetering och teknisk spårning, rapportering och fakturering
 • Arbete i Tradedoublers egna analys- och annonssystem

Vem är du

För att lyckas i rollen som Senior Client Development Manager tror vi att du är en erfaren marknadsförare och projektledare som vill fortsätta din karriär inom digital marknadsföring och affärsutveckling. Vi tror att du har fallenhet för att bygga starka och långsiktiga relationer med kunder, är en resultatorienterad person och drivs av att få bidra med dina kunskaper inom marknadsföring för att utveckla försäljning online. Vidare hoppas vi att du är nyfiken och passionerad och ständigt utforskar nya trender inom området.

Vi tror även att du är

 • En erfaren projektledare som älskar att vårda kundrelationer
 • Har erfarenhet av att arbeta med e-handel, digital marknadsföring, affiliate marknadsföring eller PR/kampanjer.
 • Kommunikativ, proaktiv och lösningsorienterad
 • Strukturerad och professionell samt stort sinne för affärer
Tradedoubler grundades i Sverige 1999 och är Nordens största affiliate näverk verksamma i hela Europa samt Singapore. Tradedoubler är en internationell performance marketing-partner som hjälper kunder och publicister att skapa försäljning online genom expertis och teknologi. Vi hjälper e-handlare att öka deras försäljning online. Tradedoubler har ca 300 anställda och är verksamma i 18 europeiska länder.