Health and Sports Nutrition Group AB

Performance Marketing Specialist

Vill du bli en del av ett svenskt, branschledande bolag med starkt momentum, arbeta med ledande teknologier, talangfulla kollegor och bygga framtidens digitala marknadsavdelning? Som Performance Marketing Specialist på HSNG (Health and Sports Nutrition Group) är du en nyckelperson för att de dagliga marknadsaktiviteterna levererar efter förväntningarna. Du ingår i ett fantastiskt team som dagligen stärker relationen till våra kunder, driver trafik och bygger vårt varumärke! Som en del av Orklakoncernen finns det även goda utvecklingsmöjligheter.

Profile

Erika Collin

Senior Manager Recruitment
Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

Om rollen

I rollen som Performance Marketing Specialist har du ansvar för att verkställa överenskomna aktiviteter inom onlinemarknadsföring för samtliga marknader/affärsområden där bolaget är verksamt. Du kommer såväl jobba med Google ads, Google Shopping, retargeting, som bolagets närvaro på prisjämförelsesajter samt direktköp av annonsplatser som display & native hos relevanta externa siter.

I rollen ingår också att kontinuerligt jobba med att optimera dessa aktiviteter mot gällande mål samt att identifiera nya möjligheter. Du säkerställer att processerna utförs på ett korrekt sätt, på utsatt tid och med ett ständigt närvarande budget-, sälj-, marginal- och kundfokus.

Ansvarsområden

 • Ansvara för aktiviteter inom Performance Marketing för HSNG med fokus på konvertering inom våra digitala marknadsföringskanaler (primärt inom sökannonsering, SEM)
 • Planera, implementera, hantera och kontinuerligt optimera kampanjer utifrån uppsatta KPI:er
 • Optimera och allokera budget
 • Analysera, prognostisera och rapportera resultat
 • Säkerställa att vi arbetar datadrivet och insiktsfullt
 • Stödja intressenter med insikter, medieplaner och kampanjrapportering

Erfarenhet/personlighet

 • Minst 1-2 års erfarenhet av strategiskt och operativt arbete inom sökannonsering (SEM)
 • Erfarenhet från andra kanaler inom digital marknadsföring, såsom Facebook, PPC, display, affiliate etc.
 • Goda kunskaper i Google ads, Google analytics och Google data studio, meriterande med Funnel. 
 • Van att arbeta med optimering och allokering av budget
 • Analytisk och bygger dina beslut och insikter på data
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Om HSNG

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB består av affärskoncepten Gymgrossisten.com, Bodystore.com, Vitaminmanager.com och Fitness Market Nordic. HSNG är idag den största aktören inom försäljning av kosttillskott och hälsokost på den nordiska marknaden och är sedan januari 2018 även en del av koncernen Orkla. Huvudkontoret ligger i Solna Business Park. Du kommer till en modern arbetsplats med en informell kultur, korta beslutsvägar och engagerade chefer och medarbetare. Här blir du en del av ett glatt gäng med fin sammanhållning och stor drivkraft. Vi satsar på våra medarbetare och du kommer till exempel att få ett generöst friskvårdsbidrag, fredagsfrukost och möjlighet till prisvärd massage.