Carismar

Digital Project Owner

Carismar är en e-handelsbyrå och levererar en högpresterande och användarvänlig e-handelsplattform. Bolaget har vuxit snabbt de senaste åren med starka varumärken som Bubbleroom, Zoovillage och PenStore. Carismar vill nu fortsätta att accelerera den organiska tillväxten genom att tillsätta en Project Owner som skall vara bryggan mellan kunden och utvecklar-teamet. En stor möjlighet för den som vill vara med att påverka och driva tillväxt för både för bolagets kunder och Carismar.

Profile

Gustav Lundström

Senior Recruitment Consultant
Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

Om rollen: 

Som E-commerce Project Owner kommer du att vara ansvarig för att driva dina kunders utveckling inom e-handel framåt. Detta innebär att ansvara för kommunikationsflödet till utvecklingsteamen och sätta en tydlig prioritering och planering för arbetet. Du kommer in i en för Carismar ny roll där du själv får sätta strukturer och anpassa rollen för att nå så hög effektivitet som möjligt. Du kommer bli och agera expert på kundens behov och slutliga lösningar för den fortsatta utvecklingen av både befintliga- och potentiellt nya system och tjänster. Du kommer även ansvara för kravställning av beställningar samt kontinuerligt föra dialog med partners och kollegor i branschen. I övrigt kommer din roll bland annat att innefatta; 

  • Proaktivt leda och äga bolagets kunder till bästa möjliga utveckling/lösning för just deras behov 
  • Planera och prioritera systemkartor och ansvara för ny uppdaterad information kopplat till kundens lösning
  • Vara kravställare av beställningar och planera för utvecklingsinsatser tillsammans med interna Team Lead
  • Följa upp, analysera och optimera e-handelsprojekt

Vem vi söker

Vi söker dig som har 3+ års erfarenhet av e-handel och vi tror att du har haft roller som E-commerce Manager, Digital Project Manager,  Customer Success Manager inom e-handel eller motsvarande. Du har en god förståelse för affären och de tekniska aspekterna av e-handel. Du har en stor passion för kundrelationer, digital försäljningsoptimering och en hög förståelse för köpresan online.

  • Hög förståelse för e-handelsaffären
  • Starkt track record av kravställning mot IT/utveckling
  • Van att navigera och hantera olika stakeholders
  • Erfarenhet från projektledning
  • Kommunikativ och service-minded
  • Strukturerad och duktig på att prioritera

Vi ser att du är initiativtagande och med förmåga att självständigt leda och strukturera ditt arbete. Du har ett starkt resultatfokus och vill ständigt arbeta för att hitta förbättringar. Du är en naturlig ledare och duktig kommunikatör. 

Om Carismar

Carismar grundades 2004 av vår nuvarande VD Johan. Efter ett tag anställde Johan sina första kollegor och dessa är än idag kvar inom företaget i ledande roller och som delägare. Idag är vi 30 individer med olika intressen, nationaliteter och bakgrund, men med ett och samma mål - att skapa miljövänliga och framgångsrika e-handelslösningar.

Vår mission är att utveckla miljövänliga e-handelslösningar och vassa affärsstrategier som gör det enklare för svenska företag att bli framgångsrika på nätet.

Placering & start

Tjänsten utgår från verksamhetens huvudkontor i Stockholm. Tjänsten är på heltid och tillsättning är enligt överenskommelse.