Norce

Technical Project Manager

Är du en driven projektledare som brinner för e-handel och kundinteraktion? Vill du jobba med nordens största e-handelsplattform? Har du lätt för att bli en kundfavorit med dina kreativa och affärsmässiga lösningar? Vill du vara delaktig i ett talangfullt, varmhjärtat och slipat team inom Skandinaviens ledande e-handelsföretag? Ser du också att SaaS är framtiden? Då är det just dig vi söker till vårt härliga Stockholmskontor!

Profile

Laura Bornebusch Lundeberg

COO & Partner
Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

Om Jetshop

Jetshop är ett innovativt produktbolag där vår SaaS-plattform lägger grunden för världens snabbaste e-handel. Vi har stort fokus på teknik och strategi och är en kunskapspartner som brinner för våra kunders framgång i alla kanaler. Vi levererar en e-handelsplattform i molnet som ger våra kunder bästa möjliga förutsättningar för framgångsrik omnichannel retaling och cross-border commerce. Jetshop spelar en aktiv roll i att utveckla kundens affär online, för att de ska nå våra gemensamt uppsatta mål – vilka de än är. Hos oss är du och förblir du ONE STEP AHEAD.

Med cirka 60 anställda och 700 kunder hjälper vi företag att lyckas tack vare ett helhetsgrepp på e-handelslösningar. Med moderna kontor i centrala Göteborg, erbjuder vi dig en trivsam arbetsmiljö där du kan utvecklas i drivna team med kundfokus.

Vi är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Självklart har vi kollektivavtal.

Om tjänsten

Jetshop behöver utöka sin organisation med ytterligare en driven projektledare. Vi söker dig med god teknisk förståelse och intresse för e-handel och IT projekt som vill vara med och jobba med de roligaste e-handelsprojekten på marknaden. Vi älskar helt enkelt e-handel.

Har du erfarenhet från att driva IT projekt inom e-handel så är du den vi söker! Som person är du utåtriktad och drivs av att skapa resultat och bästa lösningen för kunden. Andra viktiga egenskaper är att vara en god lyssnare och problemlösare samt att kunna entusiasmera både kunder och medarbetare. Din ödmjukhet och prestigelöshet borgar för att alla våra projekt ska bli en framgång.

Som teknisk projektledare leder och driver du flera av Jetshops projekt. Rollen handlar om att vara en rådgivande partner mot våra kunder och kommunicera deras behov och önskemål till våra utvecklare och partners. Du är huvudsakligen ansvarig för att alla våra delleveranser resulterar i en solid och väl genomförd totalleverans. Projektledaren är den sammanhållande länken i projekten mellan utveckling, partners, sälj och kunder, och har stora möjligheter att påverka och fatta beslut. Många av våra projekt inleds med en förstudie där vi identifierar och sätter alla krav gemensamt med våra kunder och partners. Vi anser att en gemensam samsyn innan vi börjar lägger grunden för ett lyckat projekt.

Vem är du? 

  • Du har minst 3 års erfarenhet av projektledning, gärna inom e-handel knutet till webbutveckling och integrationer
  • Har du jobbat på leverantörssidan så är det premierande 
  • Du har ett genuint intresse för e-handel
  • Du har god motivations- och kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska
  • Du är en kundfokuserad teamspelare som brinner för att maximera kundupplevelsen
  • Du är lyhörd och drar dig inte för att ta dialog med kunder och partners
  • Du är en ödmjuk och prestigelös person med ett positivt och lösningsorienterat mindset
  • Du jobbar långsiktigt och förstår värdet av kommunikation
  • Du har en teknisk förståelse och förmågan att agera kunskapspartner
  • Du har relevant eftergymnasial utbildning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du öppensinnad och lösningsfokuserad med en tydlig struktur och kvalitetstänk. Du har ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.