Dustin

Digital Marketing Specialist

Dustin söker nu en Digital Marketing Specialist till sitt växande E-commerce team. Vill du ha kul på jobbet tillsammans med ett gäng andra skarpa specialister inom online marketing som inspirerar och hjälper varandra och samtidigt vara med och utveckla försäljningen hos Nordens största e-handlare?

Profile

Freja Oldeen

Senior Recruitment Consultant & Search Manager
Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

Som Digital Marketing Specialist kommer du tillhöra Dustins växande E-com avdelning där du kommer arbeta i en organisation som präglas av kamratskap, ansvarstagande och nyfikenhet. Gemensamt arbetar vi för att lyfta Dustins försäljning via e-handelskanalen samtidigt som vi sätter kunden och kundupplevelsen i fokus. Vill du ha kul på jobbet tillsammans med ett gäng skarpa online marketing specialister som inspirerar och hjälper varandra och samtidigt vara med och utveckla försäljningen hos Nordens största e-handlare? Har du en bred erfarenhet av digital marknadsföring och gärna experimenterar med olika kanaler som SEM, paid social media, display, affiliate eller remarketing?

Vad du kommer göra i rollen:

Som Digital Marketing Specialist kommer du tillhöra vårt Digital Channels team som ingår i Dustins växande E-commerce avdelning med 22 specialister inom SEM, SEO, Affiliate, Conversion Optimization, UX, web analys och web design. Som Digital Marketing Specialist är du ansvarig för de online-kampanjer vi på Dustin driver tillsammans med våra leverantörer men också för våra tjänster och lösningar. Din roll är att förstå leverantörens behov och önskemål och utifrån det sätta upp en kampanj med bästa lämplig kanalmix. Vårt mål är att öka våra leverantörs-finansierade kampanjer i både antal och volym. Du kommer att arbetar nära vår Product marketing organisation som håller i samarbetet med leverantörerna och den övergripande marknadsplaneringen. Du kommer i din roll även stötta denna organisation genom att dela din kompetens och insikter direkt med leverantörerna, samt forma nya strategier utifrån deras behov. Vi jobbar även med att utveckla och marknadsföra våra egna tjänster & lösningar. Du kommer därför ingå i ett growth team som arbetar mot ökad försäljning och awareness för dessa tjänster.

Det här är en roll där vi ser stora möjligheter att utveckla vårt leverantörssamarbete, marknadsföring av våra tjänster & lösningar och vårt framgångsrika arbete med att driva försäljningstillväxt.

Vi söker dig som:

• Har ett par års erfarenhet av online marketing 
• Har kunskaper inom Google Ads, Google Shopping, Facebook ads, Google Display Network, remarketing och Google Analytics.
• Har erfarenhet av att arbeta i nära dialog med kunder o/e leverantörer. 
• Är analytisk och målinriktad 
• Har förmågan att kommunicera insikter från ditt eget expertisområde till övriga i organisationen.
• Har goda kunskaper i Excel.

Om dig

• Du drivs av och ser ständiga möjligheter till utveckling
• Du vill lära dig mer inom dina specialistområde och gärna utmanar gamla idéer och testar nya hypoteser
• Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt
• Du är en nyfiken och positiv lagspelare
• Du är självgående och pedagogisk
• Du har förmågan att se helheten i onlineaffären
• Du är säljorienterad och har ett kommersiellt tänk

Vad vi erbjuder:

På vår avdelning är du en del av ett team som jobbar för att uppnå fantastiska resultat och lyfta varje individs kompetens. Här erbjuds man mycket ansvar, stora utvecklingsmöjligheter, och ett härligt gäng kollegor. Trots att Dustin är ett tryggt och etablerat företag, råder här entreprenörsanda och det är högt i tak. Här har du möjlighet att kombinera ett utvecklande arbete med privatliv i en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner.

Om Dustin:  

Dustin är en ledande IT-partner online med verksamhet i Norden och Benelux. Vi hjälper våra kunder att ligga i framkant genom att erbjuda dem rätt IT-lösning för deras behov. Vi erbjuder cirka 255 000 produkter med relaterade tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner. Dustin har cirka 2 400 anställda och är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 2015 med huvudkontor i Nacka Strand strax utanför centrala Stockholm. På Dustin råder ett dynamiskt arbetsklimat med stora utvecklingsmöjligheter. Vardagen är både fartfylld och föränderlig, och du har det roligt samtidigt som vi jobbar tillsammans för att driva Dustin framåt och vi vill att du utvecklas med oss. "You keep us moving. We keep you moving.”

Placering: Flexible remote/Nacka Strand, Stockholm
Startdatum: Så snart som möjligt 
Anställningstyp: Heltid, tillsvidare