Arkivet Second Hand

Klädvärderare

Arkivet grundades 6 år sedan och finns nu i Göteborg och Stockholm med 4 fysiska butiker samt en nylanserad e-handel med en egen studio i Stockholm. Delar du vår passion för kläder, mode, försäljning och har ett stort intresse för trender, varumärken och stilar? Vi är i en stark tillväxtfas och vill nu utöka vårt team med två klädvärderare till Arkivet, Stockholm. Följer du de senaste trenderna och har erfarenhet från modebranschen? Då är det dig vi söker efter!

Profile

Freja Oldeen

Senior Recruitment Consultant & Search Manager
Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

Om rollen

Vi gör second hand kommersiellt, inspirerande, och med en hög modegrad. Som en del av vår gemenskap erbjuds du att växa tillsammans med oss. I rollen som klädvärderare ansvarar du för att ta emot kläder och accessoarer på kommission direkt från våra kunder. Du styr Arkivets sortiment utefter försäljning, trender, kvalitet och säsong. Du ansvarar för att maximera försäljningen genom att välja rätt plagg och pris efter trend, skick och kommersiella värde. För att du i din roll ständigt ska utvecklas och kunna lära av dina kollegor samlas vi även veckovis för att dela med oss av insikter och trendspaningar. Det är också ett utmärkt forum för oss att diskuterar nya trender, prissättningar och kundbemötande. 

Du kommer ha ett spännande och omväxlande jobb med högt tempo då vi dagligen får in 300 artiklar per butik som ska värderas, registreras, prismärkas och visas i butik. Vi arbetar både med drop in och tidsbokning, vilket innebär att du värderar plaggen under tiden kunden är i butiken. Vi arbetar aktivt med en hög servicenivå samt ett professionellt bemötande och strävar alltid efter våra kunder ska få en inspirerande upplevelse.

Som klädvärderare arbetar du i ett nära samarbete med andra klädvärderare, Visual Merchandiser, butikschef och säljare.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som klädvärderare på Arkivet är/har du: 

  • Minst +1 års erfarenhet av att arbeta inom retail
  • Serviceinriktad och förtroendeingivande, du älskar att möta kunden och har lätt att anpassa dig för olika situationer med denne
  • En god kommersiell förståelse och ett affärstänk 
  • Drivs av att vara med och bygga koncept 
  • Ett stort brinnande intresse för kläder och mode med god känsla för varumärken och stilar i olika prissegment
  • Nyfiken och van vid en fartfylld miljö med snabba vändningar

Om Arkivet

Arkivet är ett modernt secondhand koncept med damkläder, accessoarer och skor; allt från guldkornen från modekedjorna till exklusiva designerplagg från varumärken som bland annat Rodebjer, Totême, Malene Birger, Acne, Other Stories och Filippa K. Arkivet grundades 2017 och är idag med vårat unika koncept, 80 fantastiska medarbetare, butiker i Stockholm och Göteborg samt Arkivet Online en ledande aktör på den svenska secondhand marknaden.

Tjänsten är på heltid och med tillträde enligt överenskommelse.