Gårdssällskapet

CRM Specialist

Gårdssällskapet startades 2013 för att hjälpa matälskare att få ekologiskt kött direkt från gården hem till dörren. Alla våra bönder värnar om djurens välmående och vi tycker att man ska ta vara på det fina arbete de lägger ner och vad de producerar. Hela vår verksamhet genomsyras av personlig service och kvalitet och produkterna är ekologiskt, småskaligt eller vilt producerade. Majoriteten av Gårdssällskapets försäljning kommer genom prenumeration av Stamkundslådan.

Profile

Erika Collin

Senior Manager Recruitment
Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

Gårdssällskapet söker en stjärna inom CRM och Marketing Automation! Vi söker dig som brinner för att utveckla kundrelationer och kundupplevelsen, har ett skarpt affärssinne och vana av att arbeta i CRM-system.

Om tjänsten

I rollen som CRM Specialist ansvarar du för att onboarda nya kunder, skapa kundlojalitet och möta dina säljmål. Du arbetar datadrivet, analytiskt och kreativt genom bl.a. segmentering, utformning av MA-program och kampanjplaner. Till exempel kommer dina arbetsuppgifter innefatta;

  • Ansvar för CRM/MA-system, hantering av kunddatabas och kundutskick bl.a Email, SMS, ADR
  • Analys av kundresa för att hitta utvecklingsområden och implementera förbättringsåtgärder
  • Arbete med MA för prospektering, Abandon Cart, mer- och uppförsäljning samt återaktivering
  • Rapportering och analys av konverteringsgrad, CLV, retention rate, churn och liknande KPI:er

Din bakgrund

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har 1+ års erfarenhet av operativt arbete inom CRM/MA, med fördel e-handel B2C. Du är van att arbeta med lojalitetsprogram såväl som med försäljning. Som person trivs du när det är många projekt igång parallellt och du jobbar datadrivet för att få förståelse för och optimera flöden. Har du även följande erfarenheter och egenskaper ser vi stor möjlighet att lyckas i rollen;

  • Du är självgående och trivs i en resultatinriktad miljö
  • Kan hantera snabba ändringar i plan
  • Kreativ problemlösare med en prestigelös framtoning
  • Ett plus om du har erfarenhet av prenumerationstjänster, verktyget Dot mailer, SQL samt GA4

Vi värdesätter personligt driv högt, vilket ibland väger tyngre än en gedigen meritlista.

Det vi erbjuder

Som medarbetare på Gårdssällskapet är du en del av vårt kollektiv som består av ett engagerat, inkluderande och familjärt gäng. Vi tycker att man ska trivas på jobbet och hjälps alla åt för att skapa en välkomnande atmosfär. Vi gillar vår produkt och värnar alltid om att kunden ska ha en bra upplevelse. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag, flexibelt kontorsarbete (2 valfria dagar), 30 dagars semester och personalrabatt på vårt sortiment. Hos oss får du möjligheten att påverka och utveckla såväl ditt eget arbete som verksamhetens digitala utveckling och försäljning. Du ingår i teamet för e-handel och försäljning där du rapporterar till Head of Sales & Ecom. Vi ser att du i rollen som CRM specialist kommer att axla mer och större ansvar över tid.

Tjänsten är placerad i Solna, Lilla Frösunda Herrgård och tillsättningen sker så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att du kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan!