Hööks

Produktionsledare

Vill du vara en del av en dynamisk och framåtriktad organisation? Vill du vara med och leda arbetet med kommersiella koncept och marknadsföringskampanjer mot en väldigt entusiastisk kundgrupp inom Nordens marknadsledare inom hästsport? Då är du den Hööks söker!

Profile

Freja Oldeen

Senior Recruitment Consultant & Search Manager
Rollen har blivit tillsatt och tar inte längre emot ansökningar

Om rollen

Som produktionsledare ansvarar du för att koordinera och övervaka produktionen på Hööks marknadsavdelning. Du fördelar arbetet och säkerställer att alla projekt levereras i tid och inom budget. Du är en fena på tidsplaner och är lika bekväm med produktion för e-handel, nyhetsbrev och sociala medier som med fysiska butiker och tryckta medier. Hööks inhouse fotostudio hjälper du också till med planeringen kring.

Du är en viktig spelare i arbetet med att vidareutveckla Hööks arbetsprocesser och verktyg så att arbetet flyter så smidigt som möjligt. Du är van vid arbete med PIM-lösningar och har bra koll på tryckprocesser och stor erfarenhet av kontakter med tryckerier. Att producera och få ut kampanjskyltar i olika antal och storlekar till 68 butiker i fyra länder i rätt tid skulle en del se som utmanande – för dig är det en vanlig onsdag!

Du är en naturlig kontaktpunkt för många så det är viktigt att du håller en god kommunikation såväl med teamet som med leverantörer och partners och andra kollegor inom företaget. Butikerna kommer då och då in med beställningar på aktiviteter direkt till dig som du sedan planerar och fördelar ut.

I den här rollen utgår du från kontoret i Borås och rapportera till Digital Försäljningschef samt kommer vara en del av teamet Marknad/E-com. Teamet består av totalt nio personer och du jobbar nära roller som Commercial & Creative Lead, Creative Design Lead, Digital Designer, Graphic Designer Store & Print och Contentspecialist. Utöver det har du ett gott och nära samarbete med flera andra personer och avdelningar på företaget.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Produktionsledare är/har du: 

 • Relevant högskoleexamen inom marknadsföring, medieproduktion, projektledning eller motsvarande.
 • Flertalet års erfarenhet av inhouseproduktion eller projektledning inom retailverksamhet, som producerar material till både fysiska butiker, e-handel och digitala marknadsföringskanaler, gärna inom volymhandel i lågpris-segmentet.
 • Stark organisatorisk förmåga och erfarenhet av att hantera flera projekt samtidigt.
 • God kunskap om produktionstekniker, trycksaksproduktion, verktyg och plattformar vanligt förekommande i en modern inhousebyrå.
 • Genuint intresse för marknadskommunikation, trender inom retail och god förståelse för kundresan.
 • God förståelse för processen för grafisk produktion både till print och digitalt. Kunskap inom layout, fotografering och produktion av rörligt material.
 • En mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.
 • Flytande kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
 • Erfarenhet av att driva projekt. Det är meriterande med erfarenhet av att driva projekt som förbättrar produktionsmiljön.

Vi vill också att du:

 • Du arbetar självständigt, har mycket god planerings- och prioriteringsförmåga samtidigt som du når resultat genom samarbete.
 • Som person är du detaljorienterad och kvalitetsfokuserad med förmåga att arbeta effektivt även under tidspress.
 • Du är lösningsorienterad och har ett intresse för tekniska lösningar och processförbättringar.
 • Kommersiell försäljning ligger dig varmt om hjärtat och bidrar till att driva utvecklingen framåt.

Om Hööks

Hööks är ett expansivt företag som möjliggör hästlivet för alla. Hööks är Nordens ledande detaljhandeln inom Hästsport med 68 butiker i Sverige, Danmark, Norge och Finland och en ständigt växande e-handel. Hööks Hästsport AB omsätter ca 600 miljoner SEK och varje år tar deras drygt 500 engagerade och ansvarstagande medarbetare emot ca 2 miljoner kunder i butikerna. Hööks Hästsport AB är sedan 2019 en del av Jula AB koncernen. www.jula.se