Tech & Produkt

Vi är specialister på kommersiella teknik- och produktroller som förenar den tekniska organisationen med era kommersiella resurser och säkerställer att alla arbetar mot samma mål. Vi har rekryterat allt från CTO, Digital Tech Lead, Product Manager, Product Owner, Technical Project Manager, Site Lead, Solution Architect, Data Platform Manager, Technical UX Manager till Martech Specialist och är väl förberedda för att möta även de mest avancerade kraven.

Få ett kostnadsförslag

Här nedanför hittar du några av de roller vi rekryterat inom Tech & Produkt

Visar 1 av 1 jobb
Norce x Beyond Retail

"Beyond Retail har en stark grundläggande förståelse för vår verksamhet och e-handelsbranschen vi verkar inom! Från början av vårt samarbete har vi haft stor tilltro till alla individer vi har arbetat med på Beyond Retail. Detta, kombinerat med Beyond Retails förståelse för vad en sann "Norcie" är, har möjliggjort för oss att snabbt och effektivt "träffa mitt i prick" i många av våra rekryteringar tillsammans.”

Rikard Andersson Wennertorp,
COO på Norce

Vill ni hitta er nästa talang inom tech och product? Vi vet vilka kandidater ni behöver, och har kompetensen som krävs för att utvärdera dem.
Member Profile

Erika Collin

Senior Manager Recruitment
Member Profile

Freja Oldeen

Senior Recruitment Consultant & Search Manager
Member Profile

Gustav Lundström

Senior Recruitment Consultant
Member Profile

Laura Bornebusch Lundeberg

COO & Partner