Konsulter

Vårt helhetsperspektiv inom e-handel gör oss unika att samarbeta med. Vårt mål är alltid att hjälpa dig att lyckas med din e-handelssatsning och våra e-handelskonsulter hjälper dig förstå vägen till konvertering. Tillsammans sätter vi mål och mätpunkter anpassade efter era utmaningar och affärsmål. Som byrå utgår vi alltid ifrån dina specifika behov, med ett datadrivet tillvägagångssätt som bygger på att analysera, planera och genomföra alla digitala aktiviteter i flera kanaler.

Vi arbetar med Sveriges främsta varumärken inom retail
Vi är tekniskt oberoende specialister inom e-handel
Vi erbjuder både strategiska och operativa e-handelskonsulter

Våra byråtjänster

Vi vill erbjuda ett helhetsperspektiv på e-handeln som de flesta andra byråer saknar. Våra konsulter jobbar både strategiskt och operativt, med rådgivning till optimeringsprojekt, digital marknadsföring och kampanjer i flera kanaler. Det kan vi göra antingen på en interimsbasis eller på löpande byrå-retainer.

  • E-handelsstrategi & Projektledning

    Allt börjar med en e-handelsstrategi. Vi erbjuder konsulttjänster inom e-handel och som tekniskt oberoende specialister tar vi fram en långsiktig plan helt utifrån dina behov och förutsättningar.

  • E-commerce Management

    Med E-commerce Management menar vi det löpande arbetet som en strategisk plan omfattar – det vill säga analys, optimering och uppföljning i alla digitala kanaler och hur de samverkar.

  • Digital Marknadsföring

    Med datadriven analys genererar vi relevant trafik och bättre ROI på dina digitala marknadsföringsaktiviteter. Vi hjälper dina kunder hitta dig genom att synas med rätt budskap vid rätt tillfälle.

Eytys logo
Emeco Logo
Urbanears logo

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig? Kontakta Laura.

Laura Bornebusch

COO & Partner [email protected] +46 70 234 72 60