Hybrida uppdrag

Vi erbjuder en kombination av konsult- och rekryteringstjänster som gör det möjligt för oss att snabbt fylla det kritiska gapet i din organisation samtidigt som vi fortsätter att söka de bästa kandidaterna för dina långsiktiga behov. Vi hjälper dig att identifiera de faktiska kompetensbehoven inom din organisation och tar ansvar för att onboarda nya medarbetare, vilket garanterar att ingen kompetens går förlorad.

Kontakta oss
Vi tar ansvar för våra kunders tillväxt och lönsamhet
Inom 1-2 veckor
Vi fyller de tillfälliga behoven i er organisation
Löser dina direkta behov och accelererar tillväxten
Vi erbjuder insourcade konsulter som sträcker sig från seniora strategiska ledare till operativa specialister för att hjälpa er fylla de luckor ni har idag. Vi hjälper er inte bara att accelerera tillväxten här och nu, utan också med att rekrytera era fasta tjänster för framtiden.
Inom 4-6 månader
Vi anlitar de främsta talangerna på marknaden
Säkerställer den bästa lösningen för tjänsten, kompetensen och organisationen
Att rekrytera de bästa talangerna kan ta mellan 4-6 månader. Men med vår hybridlösning tar vi ansvar för kravprofilen, matchar kandidater och ansvarar för onboarding - vilket gör processen snabbare och mer effektiv.
100% framgång
Vår historik av hybridlösningar är revolutionerande
Vi har levererat hybridlösningar sedan 2015 och har aldrig misslyckats.
Vi lägger stor vikt vid att bygga kundfokus och förtroende som partners. Vi tar både kortsiktigt och långsiktigt ansvar för våra kunders kompetens, tillväxt och lönsamhet, vilket gör oss till en pålitlig partner för er digitala framgång.
Vårt hybrida team har hjälpt några av Sveriges mest framgångsrika företag och varumärken att nå långsiktig framgång med våra interimstjänster och permanenta rekryteringar.

Oavsett om ni ersätter fasta tjänster, anställer för att få ny strategisk kompetens, startar upp ett nytt affärsområde eller vill utmana en extern byrå - så kan vårt team av strategiska ledare, verksamhetsspecialister och digitala kunskapscentrum leda vägen från dag ett. Vi är engagerade i att hjälpa er att ta nästa steg i er verksamhet och säkerställa er framgång på lång sikt.

Vad våra kunder säger

“Beyond Retail har rekryterat över 25 duktiga kandidater till Filippa K:s marknadsförings- och e-handelsorganisation. De levererar alltid över förväntan i sitt arbete och eftersom de själva är experter på området kan jag spara tid och ha tillit i varje process. Jag rekommenderar verkligen att arbeta med Beyond Retail om du vill vara säker på att dina kandidater har rätt kulturell passform och kompetens.”
Mikael Björklund,
Tidigare COO & Commercial Director, Filippa K
Vill du veta mer om våra hybridlösningar för er organisation?
Vi hjälper er att identifiera behov, hitta kompetens och optimera långsiktig tillväxt.